fbpx

XENIOS LOUTRA BEACH HOTEL HOTEL

XENIOS LOUTRA BEACH HOTEL HOTEL

Hotel se nalazi u selu Loutra u Agia Paraskevi, jednom od najlepših sela na Kasandri. U porodičnom je vlasništvu i sagrađen je 1990.godine. Kompletno je renoviran 2006.godine.

XENIOS LOUTRA BEACH HOTEL HOTEL

Lokacija

Hotel se nalazi u selu Loutra u Agia Paraskevi, jednom od najlepših sela na Kasandri. U porodičnom je vlasništvu i sagrađen je 1990.godine. Kompletno je renoviran 2006.godine. Hotel je udaljen 10 km od Pefkohoria, odnosno 5 km od mesta Nea Skioni, dok jeaerodrom u Solunu 100 km od hotela.

Smeštaj

Hotel raspolaže sa ukupno 22 smeštajne jedinice. Sve sobe sadrže kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, telefon, televizor, frižider, balkon ili izlaz u baštu, Wi Fi internet u sobama se dodatno plaća.
Standardne sobe površine oko 21 m², namenjene za smeštaj 2 osobe, sadrže francuski ili dva standardna ležaja.
Trokrevetne sobe površine oko 24 m², namenjene za smeštaj 2-3 osobe, sadrže francuski ili dva standardna ležaja i sofa ležaj.
Porodične sobe površine oko 25 m², namenjene za smeštaj 2-4 osobe, sadrže francuski ili dva standardna ležaja i dva sofa ležaja.

Plaža

Hotel je udaljen 30 m od plaže. Ležaljke i suncobrani se dodatno plaćaju.

Usluga

Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom. Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Ostali sadržaji

Recepcija, restoran, bar, ostava za prtljag, TV sala, internet (na javnim mestima u hotelu - besplatno), sef, fax, usluga buđenja, parking. Uz doplatu: usluge pranja veša, sauna, parno kupatilo, teretana.

XENIOS LOUTRA BEACH HOTEL HOTEL