fbpx

XENIOS DOLPHIN BEACH HOTEL

XENIOS DOLPHIN BEACH HOTEL

Dolphin Beach je mali hotel apartmanskog tipa na zapadnoj strani poluostrva Kasandra, odmah pored Posidija.

XENIOS DOLPHIN BEACH HOTEL

Lokacija

Dolphin Beach je mali hotel apartmanskog tipa na zapadnoj strani poluostrva Kasandra, odmah pored Posidija. Okružen zelenilom i borovom šumom s jedne strane beličastim peskom i plavim morem s druge, idealno je mesto za porodice sa decom.

Sadržaj

Bar, dečiji zabavni park, igraonica, internet kafe, mini market, otvoreni bazen, parking, recepcija, restoran, servis za pranje rublja

Sobe

Sve sobe su opremljene fenom za kosu, mini barom, radiom, sefom, SAT TV i imaju terasu i kupatilo sa tuš kabinom.

Standardna soba pogled bašta
Oko 24 m², sa pogledom na baštu, predviđene za 2-3 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i pomoćni ležaj).

Standardna soba pogled more
Oko 24 m², sa pogledom na more, predviđene za 2-3 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i pomoćni ležaj).

Superior soba pogled bašta
Oko 26 m², sa pogledom na baštu, nalaze se u prizemlju ili na spratu. Predviđene za 2-4 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofa).

Superior soba bočni pogled more
Oko 26 m², sa bočnim pogledom na more, nalaze se u prizemlju ili na spratu. Predviđene za 2-4 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofa).

Porodicna soba pogled bašta
Oko 34 m², nalaze se u prizemlju. Imaju odvojenu spavaću sobu (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta) i dnevnu sobu (sofe), predviđene za 2-5 osoba.

Porodicna soba pogled more 
Oko 34 m², nalaze se u prizemlju ili na spratu. Imaju odvojenu spavaću sobu (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta) i dnevnu sobu (sofa), predviđene za 2-5 osoba.

Plaža

Peščano - šljunkovita plaža se nalazi odmah ispred hotela. Ležaljke i suncobrani koji se nalaze na plaži su uključeni u cenu.

Usluga

Polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela) ili all inclusive - „sve uključeno“ (doručak, ručak, večera - samoposluživanje, izbor više jela) i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića prema hotelskim pravilima.

XENIOS DOLPHIN BEACH HOTEL