fbpx

WELL HOTEL

WELL HOTEL

Lokacija: Hotel se nalazi 40 km od Zagreba. Svojom modernom arhitekturom hotel se savršeno uklapa u zagorsko zelenilo i wellness vrtove koji ga okružuju.

WELL HOTEL

Lokacija: Hotel se nalazi 40 km od Zagreba.

Svojom modernom arhitekturom hotel se savršeno uklapa u zagorsko zelenilo i wellness vrtove koji ga okružuju.

Sadržaj: Hotel sadrži ukupno 264 moderno opremljene Classic i Premium sobe, wellness sadržaje koji su sa hotelom povezani toplim hodnicima, bogatu gastro ponudu i odličnu animaciju za odrasle i decu.

Sobe: Classic sobe se nalaze se u obnovljenom delu hotela Well: tuš/kada, fen za kosu, telefon, TV, minibar. Premium sobe: u novom delu hotela Well: tuš/kada, fen za kosu, telefon, TV, minibar, balkon, sef.

Napomena

boravisna taksa 1,35 eur po osobi po noci ; doplata za jednokrevetnu premium sobu - 29 eur po osobi po noci ; doplata za jednokrevetnu classic sobu 19 eur po osobi po noci 

U cenu aranžmana je uključeno

pun pansion + neograniceno pice za rucak i veceru; ulaz u bazene Vodenog planeta u Termama Tuhelj, neogranicen ulaz u svet sauna ; nocno kupanje na bazenima Vodenog planeta - subotom do ponoci , bade mantil i peskiri ; mini klub za decu i animacije ; ulaz u fitness ; besplatan internet