fbpx

VOGUE SUPREME BODRUM HOTEL

VOGUE SUPREME BODRUM HOTEL

Hotel se nalazi na samoj plaži, u regiji Torba. Od centra Bodruma je udaljen oko 8 km, a od aerodroma u Bodrumu oko 27 km.

VOGUE SUPREME BODRUM HOTEL

Lokacija

Hotel se nalazi na samoj plaži, u regiji Torba. Od centra Bodruma je udaljen oko 8 km, a od aerodroma u Bodrumu oko 27 km.

Sadržaj

Glavni restoran, dečiji restoran (ručak i večera), 4 a la carte restorana, 11 barova (lobby bar radi 00-24h), poslastičarnica, kafeterija, 3 spoljašnja bazena, đakuzi, stoni tenis, mali fudbal, odbojka na plaži, pikado, teretana, nemotorizovani sportovi na vodi, surf uz dozvolu, parno kupatilo, boćanje, tursko kupatilo, gimnastika u vodi, sauna, diskoteka, animacija, teniski teren sa tvrdom podlogom, najam reketa i loptica za tenis, aerobik, ležaljke i suncobrani.

Smeštaj

Hotel u svom kompleksu ukupno ima 782 sobe i 52 privatne vile. Svaka smeštajna jedinica sadrži: kupatilo sa kadom/tušem, klima uređaj, imaju balkon (osim soba u garden delu-anex ), mini-bar, bežični internet (bez doplate), sef (bez doplate), SAT TV, fen, telefon, bade mantil, papuče, ketler sa izborom kafe i čaja.
Superior sobe pogled more/bašta/kopno su veličine 55 m2.
Garden room  su veličine 32 m2.
Corner deluxe sobe su veličine 75 m2.
Porodični suit je veličine 75 m.
Porodična povezana soba je veličine 90 m2.

Plaža

Hotel ima svoju privatnu peščanu plažu sa belim peskom koja je duga 650 m i koja ima Plavu zastavicu. Hotel ima na plaži i privatni deo za goste koji su smešteni u vilama. Upotreba ležaljki, suncobrana i peškira je besplatna za goste hotela.

Opšti podaci

 Zauzima površinu od 400.000 m2. Otvoren je 2013.godine, a poslednje renoviranje je bilo 2022-2023. godine.

Usluga

Ultra all inclusive - "sve uključeno" - doručak, kasni doručak, ručak i večera, kasna večera, patiserija (peciva i poslastice) , Pool & Aqua Snack , noćni obrok (sendviči i supa), domaća i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića - samoposluživanje, po hotelskim pravilima.

Popusti i doplate

Sadržaji uz doplatu:

Usluge i aktivnosti uz doplatu:Sobna usluga, sve vrste masaža i tretmana, osvetljenje teniskih terena, kuglanje (2 trake), motorizovani sportovi na vodi, bilijar, video igre, VIP tursko kupatilo, Nespresso u sobi, rezervacija a la carte restorana, sveže ceđeni sokovi od voća i povrća, nargile, paviljoni na plaži, "Laser Tag".

Za najmlađe

Centar zabave za decu, a i odrasle, predstavlja "Candyland" - aqua park sa 25 tobogana uključujući i 2 za bebe, luna park (panorama, karusel, automobili na sudaranje), 8d bioskop, "Candytown" koji se prostire na 5000 m2 - dečiji klub iz snova koji je pravi mali grad gde deca mogu da uživaju u pregršt različitih aktivnosti, Dino park, Laser tag, Karting za decu.

VOGUE SUPREME BODRUM HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
VOGUE SUPREME BODRUM HOTEL