fbpx

VOGUE SUPREME BODRUM HOTEL

VOGUE SUPREME BODRUM HOTEL

Hotel se nalazi na samoj plaži, u regiji Torba. Od centra Bodruma je udaljen oko 8 km, a od aerodroma u Bodrumu oko 27 km. Zauzima površinu od 200.000 m2. Otvoren je 2013. i 2020. Za sezonu 2021.

VOGUE SUPREME BODRUM HOTEL

Lokacija

Hotel se nalazi na samoj plaži, u regiji Torba. Od centra Bodruma je udaljen oko 8 km, a od aerodroma u Bodrumu oko 27 km. Zauzima površinu od 200.000 m2. Otvoren je 2013.godine, a delimično renoviran 2016. i 2020. godine (recepcija, lobi, glavni restoran). Za sezonu 2021. goste dočekuje potpuno renovirani zabavni park "Candyland" koji će biti nešto, do sada, neviđeno u ovoj regiji.

Sadržaj

Glavni restoran, dečiji restoran (ručak i večera), 4 a la carte restorana, 11 barova (lobby bar radi 00-24h), poslastičarnica, kafeterija, 3 spoljašnja bazena, đakuzi, stoni tenis, mali fudbal, odbojka na plaži, pikado, teretana, nemotorizovani sportovi na vodi, surf uz dozvolu, parno kupatilo, boćanje, tursko kupatilo, gimnastika u vodi, sauna, diskoteka, animacija, teniski teren sa tvrdom podlogom, najam reketa i loptica za tenis, aerobik, ležaljke i suncobrani.

Sobe

Sobe su raspoređene u garden delu hotela i glavnoj zgradi. Sve su klimatizovane, imaju balkon (osim soba u garden delu-anex ), mini-bar, bežični internet (bez doplate), sef (bez doplate), SAT TV, fen, telefon, bade mantil, papuče, ketler sa izborom kafe i čaja. Sve sobe će biti renovirane pred sezonu 2022., a garden sobe u anex delu će imati terase.

Usluga

Ultra all inclusive - "sve uključeno" - doručak, kasni doručak, ručak i večera, kasna večera, patiserija (peciva i poslastice) , Pool & Aqua Snack , noćni obrok (sendviči i supa), domaća i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića - samoposluživanje, po hotelskim pravilima.

Popusti i doplate

Sadržaji uz doplatu:

Uz doplatu:Sobna usluga, sve vrste masaža i tretmana, osvetljenje teniskih terena, kuglanje (2 trake), motorizovani sportovi na vodi, bilijar, video igre, VIP tursko kupatilo, Nespresso u sobi, rezervacija a la kart restorana, sveže ceđeni sokovi od voća i povrća, nargile, paviljoni na plaži, "Laser Tag",

Za najmlađe

Centar zabave za decu, a i odrasle, predstavlja "Candyland" - aqua park sa 25 tobogana uključujući i 2 za bebe, luna park (panorama, karusel, automobili na sudaranje), 8d bioskop, "Candytown" koji se prostire na 5000 m2 - dečiji klub iz snova koji je pravi mali grad gde deca mogu da uživaju u pregršt različitih aktivnosti, Dino park, Laser tag, Karting za decu.

VOGUE SUPREME BODRUM HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje