fbpx

VITA Hotel

VITA Hotel

Hotel se nalazi na samom ulazu u kompleks. Centar za masažu opremljen je najmodernijim preparatima za negu lica i tela, koji se spajaju sa tradicionalnim masažama.

VITA Hotel

Hotel se nalazi na samom ulazu u kompleks. Prednost ovog hotela je ta što se celokupna ponuda lečilišta nalazi pod jednim krovom: unutrašnji bazen sa termalnom vodom temperature 33°C, otvoreni spoljašnji termalni bazen sa terasom, whirpool, bazen za decu i zimski vrt, sauna svet koji vas očekuje u potpuno novom kompleksu raznovrsnih sauna i doživljaja u vodi površine 500 m2. Na raspolaganju su vam: tursko kupatilo, finska sauna sa kristaloterapijom, aroma-terapijom, infracrvena sauna, ledena soba, hladno-topla Kneippova staza, Kneippove kade, Kneippovi tuševi, topli bazen sa masažerima, hladni bazen, suva sauna, prostor za relaksaciju, solarijum i terasa za sunčanje. Centar za masažu opremljen je najmodernijim preparatima za negu lica i tela, koji se spajaju sa tradicionalnim masažama.

Hotel ima 174 sobe, sve imaju kupatilo, fen, radio, SAT TV, telefon, mini bar, klima uređaj i sef. U sastavu hotela je restoran, „á la carte“ restoran, bar i poslastičarnica.