fbpx

VILLA NATASA HOTEL

VILLA NATASA HOTEL

VILLA NATASA HOTEL - Turistička agencija Ponte Travel

VILLA NATASA HOTEL


Lokacija

Nalazi se u regionu Pahi, sa leve strane magistralnog puta (iznad magistrale) koji povezuje Limenas i Skalu Rahoni, u blizini plaža Glifoneri i Pahis, na udaljenosti od oko 8km od nove luke u Limenasu.

Sadržaj

Sastoji se od dve zgrade sa smeštajnim jedinicama. Poseduje lep bazen sa ležaljkama i suncobranima i bar pored bazena pa se možete rashladiti osvežavajućim letnjim pićima i kafom. Recepcija radi od 08h do 22h. Restoran, parking, dečje igralište, TV sala, služba buđenja, organizovanje ekskurzija, doktor na poziv, wi-fi u opštim delovima hotela, rent a car, iznajmljivanje bicikala, prodavnica u blizini hotela, primaju goste sa kućnim ljubimcima…

Sobe

Sobe su udobne i nedavno su renovirane. Sve sobe sadrže kupatilo, klima, sef, telefon, frižider, terasa ili balkon.

Standardna soba površine oko 15 m², većina sa pogledom na more ili bazen, namenjena za smeštaj 2 osobe, sadrže francuski ležaj ili dva odvojena kreveta.

Trokrevetna soba je površine oko 30m2, a u ponudi su sobe sa pogledom na more ili bazen. Ove elegantne, klimatizovane soba uređene su u zemljanim nijansama i sadrže moderan nameštaj. Opremljene su TV-om i frižiderom.

Family sobe površine oko 30m2, sadrže francuski ležaj, 2 kauča na razvlačenje ili 1 krevet na sprat. Namenjena za smeštaj do 4 osobe, 2 odrasle osobe i 2 deteta. Mogu imati pogled na more, baštu ili planinu. 

Plaža

Na 250 m od poznate Glifoneri plaže.

Usluga

Polupansion. Doručak se služi po principu švedskog stola, samoposluživanje, večera je meni, izbor tri vrste jela.

Napomena

Besplatan prevoz od hotela do plaže i nazad 3 puta dnevno. 10:00 - 10:30 | 15:00 - 15:30 | 19:00 - 19:30 ( moguća je promena vremena u zavisnosti od sezonalnosti)