fbpx

VILA MANOLAS VILA

VILA MANOLAS VILA

-
Lokacija: MANOLAS studiji se nalaze u gradu Skijatosu, oko 700m od centralne ulice Papadiamantis i oko 200m od šetališta stare luke gde se nalaze taverne, barovi i diskoteke. Usluga: najam studija.

VILA MANOLAS VILA

Lokacija: MANOLAS studiji se nalaze u gradu Skijatosu, oko 700m od centralne ulice Papadiamantis i oko 200m od šetališta stare luke gde se nalaze taverne, barovi i diskoteke. Od mora su udaljeni oko 100m, a od popularne plaže Megali Amos oko 2km. Objekat se nalazi na idealnom mestu za goste koji žele da budu smešteni u gradu. Vila ima obezbeđen parking koji je na raspolaganju gostima vile besplatno. Početna autobuska stanica se nalazi na samo 200m od studija, a najbliži supermarket na svega 50m.

Smeštaj: Poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije, koji u svom sastavu imaju potpuno opremljenu čajnu kuhinju, ketler, mikrotalasnu pećnicu, toster, Wi-Fi, TV, kupatilo i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta.

Sadržaj: U sklopu vile je prelepa bašta sa nekoliko stolova i stolicama kao i zidani roštilj koji su gostma vile dostupni za korišćenje, gosti mogu koristiti i bazen (uz obavezu bar jednog pića) u malom susednom sportskom (teniskom) centru, koji se nalazi odmah pored vile.

Usluga: najam studija.