fbpx

TURISTIČKO NASELJE POLYNESIA Apartmani

  • NASLOVNA
  • TURISTIČKO NASELJE POLYNESIA Apartmani

TURISTIČKO NASELJE POLYNESIA Apartmani

Položaj: Turističko naselje POLINESYA 3* se nalazi 2 km od Umaga, u neposrednoj blizini mora. Usluga: Najam apartmana.

TURISTIČKO NASELJE POLYNESIA Apartmani

Položaj: Turističko naselje POLINESYA 3* se nalazi 2 km od Umaga, u neposrednoj blizini mora.

Sadržaji: Udobne i prostrane vile u nizu, centralna recepcija, spoljašnji bazen sa delom za decu; vrlo prikladan smeštaj za odmor porodice sa decom. Naselje Polynesia je okruženo mediteranskim zelenilom, okupano suncem i kristalno bistrim morem, s dugom plažom na istaknutom rtu, mnoštvom prostora u prirodi za šetnju, igru i rekreaciju, te najvećim bazenom na području Umaga. Gastro ponudu naselja čini restoran s bife i a la carte ponudom,caffé barovi, pizzeria, fast food, snack bar na plaži.

Studio za 3 osobe: Dnevna soba sa 2 ležaja i sofom, TV, opremljena kuhinja, aparat za kafu, kupatilo (tuš/WC), terasa ili balkon, površina oko 27m2.

Apartmani za 3 osobe A3: Dnevna soba sa ležajem za jednu osobu, TV, spavaća soba sa dva ležaja, opremljena kuhinja, kupatilo (tuš/WC), terasa ili balkon, površina oko 30m2.

Apartmani za 4 osobe 1/3+1 A: Dnevna soba sa ležajem za dve osobe, TV, spavaća soba sa dva ležaja, opremljena kuhinja, aparat za kafu, kupatilo (tuš/WC), terasa ili balkon, površina oko 37m2.

Apartmani za 5 osobe  1/4+1 A: Dnevna soba sa ležajem za tri osobe, TV, spavaća soba sa dva ležaja, opremljena kuhinja, aparat za kafu, kupatilo (tuš/WC), terasa ili balkon, površina oko 37m2.

Usluga: Najam apartmana.

Sport i zabava: Sportovi na vodi, tenis igrališta sa školom tenisa, mini golf, odbojka na pesku, stoni tenis, dečiji animacioni klub u julu i avgustu.

Plaža: Šljunkovita i betonirana sa uređenim platoima, bar na plaži, ležaljke i suncobrani uz doplatu.