fbpx

TUNTAS FAMILY SUITES HOTEL

TUNTAS FAMILY SUITES HOTEL

Simpatičan hotelsko-apartmanski kompleks izgrađen je 2001. godine , a poslednji put je renoviran 2014. Nalazi se na blagom uzvišenju sa predivnim pogledom na ostrvo Samos.

TUNTAS FAMILY SUITES HOTEL

Lokacija

Simpatičan hotelsko-apartmanski kompleks izgrađen je 2001. godine , a poslednji put je renoviran 2014. Nalazi se na blagom uzvišenju sa predivnim pogledom na ostrvo Samos. Od centra Kušadasija je udaljen 2 km, od bodrumskog aerodroma oko 118 km.

Sadržaj

A la carte restoran (plaća se), bar, spoljašnji bazen, Wi-Fi u lobiju (besplatno), TV sala, stoni tenis, aerobic, akvabik, animacije. Plaća se: sportovi na vodi, bilijar, usluga pranja i peglanja veša, sef u sobi, lekar na poziv, suncobrani I ležaljke na plaži, a la carte restoran, barovi.

Sobe

Hotelska zgrada ima 7 spratova i raspolaže sa ukupno 70 dvosobnih apartmana, površine 35 m2 (spavaća soba i dnevna soba sa letnjom kuhinjom, za maksimum 4 osobe). Svi apartmani imaju kuhinju sa ketlerom I setom sa čaj I kafu, mini-bar (prazan), individualni klima uređaj (plaća se), telefon, TV, sef (plaća se), fen za sušenje kose, balkon ili terasu.

Plaža

Gradska peščana plaža “Ladies Beach” udaljena je 250 m od hotela, a suncobrani i ležaljke na njoj se plaćaju. Hotel nema peškire za plažu.

Usluga

usluga je na bazi najma.

TUNTAS FAMILY SUITES HOTEL