fbpx

TITANIC DELUXE LARA HOTEL

TITANIC DELUXE LARA HOTEL

Nalazi se u Antaliji, Lara, na sopstvenoj plaži, oko 12km od centra Antalije i oko 10km od Antalijskog aerodroma.

TITANIC DELUXE LARA HOTEL

Lokacija

Nalazi se u Antaliji, Lara, na sopstvenoj plaži, oko 12km od centra Antalije i oko 10km od Antalijskog aerodroma.

Sadržaj

Hotel je otvoren 2003. godine a renoviran je 2014. godine, prostire se na površini od 95.000m². Glavna zgrada koja je u obliku broda ima 9 spratova, dok je u bašti aneks zgrada sa family sobama.
Hotel raspolaže kapacitetom od 586 soba (536 standardne od čega 7 za osobe sa posebnim potrebama, 30 family soba u aneks zgradi,  16 Junior Suite, 2 Colonel Suite, 2 Admiral Suite). Sobe u aneksu nisu tako luksuzno opremljene kao u glavnoj zgradi.
Hotel ima glavni restoran “Parkfora”, nekoliko à la carte restorana (Nori – azijska kuhinja, Pascarella – italijanska kuhinja, Çapari – riblji restoran), Stela snack restoran, turski roštilj, night à la carte snack restoran, Tini dečiji snack restoran, poslastičarnicu, poslastičarnicu na plaži, nekoliko barova (Cordelia Lobby, Armonia Pool, Solaris Pool, Vitamin bar na zatvorenom bazenu, Beach bar, Ocean Disco Beach bar i Bowling bar).
Za decu tu je Tini Kids mini club (za decu od 4-7 godina), Junior klub (za decu od 8-11 godina) i tinejdz klub (12 do 16 godina), igralište, bazen sa toboganima na otvorenom, dečiji bife, animacija i specijalni programi.

Sobe

Sve sobe su imaju telefon, Wi-Fi internet, LCD TV sa muzičkim kanalima, mini barom (dopunjava se dnevno), klimu, sef, set za čaj/kafu, bademantil i papuče kao i balkon.
Standard sobe su veličine oko 26m², nalaze se u glavnoj zgradi. Sve standardne sobe imaju tepih.
Annex family room se nalaze u aneks zgradama i sastoji se od dve odvojene spavaće sobe, površine su oko 39m². Sobe na nižem spratu imaju krevete na sprat.
Junior suite ima površinu od 65m² – 85m², nalazi se u glavnoj zgradi i ima pogled na more. Sastoji se od francuskog ležaja, garniture za sedenje, kupatila i balkona.
Colonel suite ima površinu 120m², nalazi se u glavnoj zgradi  i ima pogled na more. Sastoji se od dnevne sobe sa garniturom za sedenje, spavaće sobe sa francuskim ležajem, dečije sobe, kupatilom za odrasle sa jacuzzi-jem, kupatilom sa tuš kabinom i balkonom.

Plaža

Hotel je na svojoj dugoj privatnoj peskovitoj plaži na kojoj se nalazi bar. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne naplaćuju.
Plaća se: paviljon na plaži.

Usluga

Usluga u hotelu je Deluxe All Inclusive, samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu

Sport i zabava

Veliki otvoreni bazen (4.500m²), polu-olimpijski bazen i olimpijski bazen po standardima svetske olimpijske federacije, aqua park sa toboganima (mogu da ga koriste deca starija od 6 godina), fitness centar, step, aerobic, jutarnja gimnastika i gimnastika u vodi, košarka, odbojka na plaži, tenis tokom dana (4 terena), boćanje, gađanje iz vazdušnog oružja, kuglanje, dnevne animacije i programi, diskoteka, večernji programi, muzika uživo.

TITANIC DELUXE LARA HOTEL