fbpx

TITANIC BEACH LARA HOTEL

TITANIC BEACH LARA HOTEL

Na sopstvenoj, 165 m dugačkoj, plaži, 12 km od centra Antalije. Hotel je u potpunosti renoviran 2016.godine. Glavna zgrada je u obliku broda, dok je u bašti aneks zgrada sa porodičnim sobama.

TITANIC BEACH LARA HOTEL

Lokacija

Na sopstvenoj, 165 m dugačkoj, plaži, 12 km od centra Antalije. Hotel je u potpunosti renoviran 2016.godine. Glavna zgrada je u obliku broda, dok je u bašti aneks zgrada sa porodičnim sobama. Hotel je delimično renovoran pred sezonu 2021. Renovirane dublex sobe.

Sadržaj

Glavni restoran, 4 a la carte restorana, 2 snack restorana, poslastičarnica, 8 barova, 3 otvorena bazena, 2 zatvorena bazena, aqua park sa ukupno 9 tobogana, mini klub u obliku broda za decu "Santa Maria", Junior club (za decu od 12 do 17 godina), igralište, "Be Fine" Spa centar koji se prostire na 3.500 m2, 4 teniska terena, košarka, odbojka na plaži, fitnes, aerobik, časovi latino plesa i trbušnog plesa, karaoke, bioskop, internacionalni šou programi, mini disko i večernja zabava za odrasle.

Sobe

Ukupno 586 soba, a sve poseduju kupatilo, fen, centralni klima uređaj, mini bar (dnevno pića, čips i kikiriki), set za čaj i kafu, papuče i bade mantil, LCD TV sa muzičkim kanalima, internet, balkon. Standarna soba oko 26m2.Family room oko 39m2.

Plaža

Redizajnirana plaža, drveni mol za sunčanje i paviljone na plaži, kao i aqua park. "Beach grocery"  tokom celog dana gostima nuduti sveže voće iz ove prelepe regije, valfe i sladoled.

Usluga

Ultra all incusive - "sve uključeno" - doručak, ručak, večera, užine, lokalna i neka uvozna luksuzna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje - izbor više jela).

Popusti i doplate

Sadržaji uz doplatu:

Uvozna pića, sva flaširana pića, šampanjac, a la carte restorani 10 eura po osobi za rezervaciju, sveže ceđeni sokovi, sobna usluga od 07:00-03:00h, masaža, tursko kupatilo, tretmani u spa centru, kuglanje, bilijar, teniska oprema i osvetljenje, oprema za skvoš, tereni za fudbal, čuvanje dece, sportovi na vodi, servis za pranje rublja, igraonica, internet.