fbpx

THE THREE CORNERS OCEAN VIEW - ADULT ONLY HOTEL

  • NASLOVNA
  • THE THREE CORNERS OCEAN VIEW - ADULT ONLY HOTEL

THE THREE CORNERS OCEAN VIEW - ADULT ONLY HOTEL

 Na samo 5 minuta od centra grada El Gouna i 30 km od aerodroma u Hurgadi, The Three Corners Ocean Viev nalazi se tik uz marinu u blizini brojnih butika, barova i restorana.

THE THREE CORNERS OCEAN VIEW - ADULT ONLY HOTEL


Lokacija

 Na samo 5 minuta od centra grada El Gouna i 30 km od aerodroma u Hurgadi, The Three Corners Ocean Viev nalazi se tik uz marinu u blizini brojnih butika, barova i restorana. Postoji privatna peščana plaža sa barom na plaži i restoranom, 10 minuta redovnim besplatnim brodom.

Sadržaj

Hotel ima recepciju, lobi, glavni restoran i A la carte restoran. Glavni restoran koji poslužuje bife doručak, ručak i tematske večernje švedske stolove. 4 bara, uključujući i bar pored bazena, besplatan bežični internet, perionicu, prodavnica suvenira, bazen se greje zimi, ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu. Mala plaža za sunčanje sa pristupom pristaništu za kupanje, privatna peščana plaža do koje se dolazi brodom. Potpuno opremljena teretana, Spa sa đakuzijem, parnim kupatilom, saunom i masažom.

Sobe

 Sve sobe imaju francuski balkon, balkon ili terasu, francuski ili dva odvojena kreveta i potpuno su opremljene tušem, VC-om, fenom za kosu, klima uređajem, sefom, telefonom, satelitskom televizijom, priborom za čaj/kafu i mini barom.

Usluga

All inclusive Sve uključeno prema hotelskim pravilima. U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.