fbpx

TARCIN FOREST RESORT AND SPA MGALLERY BY SOFITEL HOTEL

  • NASLOVNA
  • TARCIN FOREST RESORT AND SPA MGALLERY BY SOFITEL HOTEL

TARCIN FOREST RESORT AND SPA MGALLERY BY SOFITEL HOTEL

Smešten u Tarčinu i okružen planinama, rizort i spa Tarčin Forest MGallery by Sofitel nudi zatvoreni bazen, hidromasažnu kadu i saunu. Sarajevo je udaljeno 38 km.

TARCIN FOREST RESORT AND SPA MGALLERY BY SOFITEL HOTEL

Lokacija

Smešten u Tarčinu i okružen planinama, rizort i spa Tarčin Forest MGallery by Sofitel nudi zatvoreni bazen, hidromasažnu kadu i saunu. Sarajevo je udaljeno 38 km. Rizort i spa Tarčin Forest nalazi se na 30 km od Igmana i na 43 km od Bjelašnice. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Sarajevo, udaljen 29 km. Rizort nudi uslugu aerodromskog prevoza uz doplatu.

Sadržaj

Na raspolaganju su poslovni sadržaji, suvenirnica i dečje igralište u okviru objekta. U ponudi su spa i velnes centar, fitnes centar i hamam. Iznajmljivanje bicikala moguće je u okviru rizorta. Okolina je idealna za vožnju bicikla, planinarenje i jahanje konja.Gosti mogu da uživaju uz obroke u restoranu ili uz piće u baru. Bežični internet i privatni parking mogu besplatno da se koriste.

Sobe

Svaka soba je klimatizovana i poseduje flat-screen TV sa kablovskim kanalima. Pojedine smeštajne jedinice obuhvataju pogled na planinu ili vrt. Svaka soba nudi sopstveno kupatilo sa tušem (bez kabine). Ostale pogodnosti uključuju bade-mantile, papuče i besplatan toaletni pribor.