fbpx

T CONTINENTAL PLAZA BEACH Hotel

T CONTINENTAL PLAZA BEACH Hotel

Sobe: Ima 598 soba, sve sobe imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uredjaj, sef, mini bar, francuski balkon ili terasu. Najmlađim gostima na raspolaganju je 5 dečijih bazena, klub i igralište.

T CONTINENTAL PLAZA BEACH Hotel

Lokacija: Hotel T Continental Plaza Beach se nalazi u zalivu El Pasha Bay, 5 km udaljen od mesta Namma Bay i 10 km od aerodroma, na sopstvenoj, uređenoj peščanoj plaži, koja je manjim delom sa postepenim ulaskom u vodu i sa prelepim koralnim grebenima do kojih se dolazi kraćim pontonskim mostom.

Sobe: Ima 598 soba, sve sobe imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uredjaj, sef, mini bar, francuski balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: U sklopu hotela pored 2 glavna restorana, nalazi se nekoliko a la carte restorana, 6 barova (2 bara u lobiju, bar pored bazena, bar na plaži, pored akva parka, cafeteria), prodavnice, internet centar, menjačnica, salon lepote, rent a car i servis za pranje i peglanje.

Sport i zabava: Gostima su na raspolaganju 5 spoljašnjih bazena, teren za odbojku, fudbal, centar za sportove na vodi, ronjenje, fitnes centar, spa centar u okviru kojeg su sauna, đakuzi, parno kupatilo i prostorije za masažu. Najmlađim gostima na raspolaganju je 5 dečijih bazena, klub i igralište. U sklopu hotela se nalazi i Aqua park sa 13 tobogana (nalazi se ispred recepcije i glavne hotelske zgrade a u blizini standard i family soba).

Usluga: All inclusive.