fbpx

SUSESI LUXURY RESORT HOTEL

SUSESI LUXURY RESORT HOTEL

Hotel se nalazi 35 km od aerodroma u Antaliji, na obali mora, na sopstvenoj, peščano - šljunkovitoj plaži. 

SUSESI LUXURY RESORT HOTEL


Lokacija

Hotel se nalazi 35 km od aerodroma u Antaliji, na obali mora, na sopstvenoj, peščano - šljunkovitoj plaži. Sastoji se iz glavne zgrade i "Lake Houses" i ima 14 različitih tipova smeštajnih jedinica. 

Sadržaj

1 glavni restoran, 6 a la carte restorana (turski, japanski, italijanski, kineski, meksički, riblji - 4 su besplatna, za 2 se plaća rezervacija),2 snack restorana, 11 barova, 4 spoljašnjih bazena, 2 unutrašnja bazena, aqua park bazen sa toboganima, dečiji bazeni (jedan unutrašnji), mini klub za decu od 4-7 godina i mini klub za decu od 8-12 godina, igralište za decu, dečiji restoran, tinejdžerski klub od 13-16 godina, usluga čuvanja dece, video igrice, bar za decu, tematske igre i aktivnosti, Wi Fi internet, čitaonica, internet cafe, usluga hemijskog čišćenja, room service, tržni centar, kongresni centar, La Calisse Spa centar, doktor na poziv, tereni za fudbal. 

Sobe

U glavnoj zgradi se nalazi 387 soba, a u "Lake Houses" delu 165 soba. Iako postoje 14 različitih tipova svaka soba sadrži kupatilo, set za čaj i kafu, mini bar, sef, fen za kosu, telefon, Plasma TV, centralnu klimatizacija, balkon ili terasu.  

Usluga

Ultra all inclusive koncept - švedski sto za doručak, ručak i večeru, užine, noćni obrok, 24h besplatna alkoholna i bezalkoholna pića-lokalna i poneka uvozna, bazeni, dva teniska terena sa reketima i lopticama, mini fudbal, stoni tenis, odbojka na plaži, zumba, pilates, košarka, skvoš, gimnastika u bazenu, fitnes centar, dnevna animacija, tematske večeri, aqua park sa toboganima, Wi Fi internet u lobiju hotela i u sobama. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu i bazene. 

Popusti i doplate

Usluga i aktivnosti uz doplatu: Luksuzna pića, profesionalni fudbalski tereni, golf tereni, pojedini teniski tereni i tereni za mini fudbal, privatni treninzi u fitnes sali, svi sportovi na vodi, shisha, bilijar, kuglanje.

SUSESI LUXURY RESORT HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
SUSESI LUXURY RESORT HOTEL