fbpx

SUNRISE VILLAGE HOTEL

SUNRISE VILLAGE HOTEL

Nalazi se u Platanjasu, nadomak Agia Marine i na 10km od kosmopolitske Hanje. Aerodrom je udaljen 24km. 

SUNRISE VILLAGE HOTEL

Lokacija

Nalazi se u Platanjasu, nadomak Agia Marine i na 10km od kosmopolitske Hanje. Aerodrom je udaljen 24km. 

Sadržaj

Recepcija, restoran, bar, bazen sa delom za decu, ležaljke i suncobrani, igrali[te za decu, parking.

Sobe

Superior studio (28m2) za maksimum 3 osobe, soba ima 2 singl kreveta, 1 udoban kauč na razvlačenje i sopstveno kupatilo sa kadom. Takođe poseduje malu čajnu kuhinju, mali frižider, klimu, sef, wi fi, sat tv, fen i kuvalo za toplu vodu. Nalazi se u prizemlju.

Apartman sa jednom spavaćom sobom (50m2) za maksimum 4 osobe, spavaća soba sa dva kreveta, dnevna sa dve sofe na razvlačenje, kupatilo sa kadom. Spavaća soba i dnevni boravak su povezani vratima. Takođe poseduje malu čajnu kuhinju, mali frižider, klimu, sef i kuvalo za toplu vodu. Nalazi se u prizemlju.

Mezonet (56m2) za maksimum 5 osoba. Ovo je najveća soba u hotelu, koja se sastoji od 2 sprata. U prizemlju (dnevni boravak) nalaze se 2 kauča na razvlačenje i sopstveno kupatilo, a gornji sprat (spavaća soba) ima bračni krevet i sopstveno kupatilo. Spavaća soba i dnevni boravak povezani su unutrašnjim stepenicama. Takođe poseduje malu čajnu kuhinju, mali frižider, klimu, sef i ketler za toplu vodu. Ova soba se nalazi na prvom i drugom spratu i ima 2 balkona (po jedan na svakom spratu) sa bočnim pogledom na more, bazen i baštu. 

Plaža

Peščana plaža je udaljena 400m od hotela. All inclusive ne pokriva ležaljke i suncobrane na plaži, već samo pored hotelskog bazena.

Usluga

All inclusive.

Napomena

Hotel ne prima kućne ljubimce.

U cenu aranžmana je uključeno

Besplatno: Klima uređaj, internet ugao na racepciji,Wi Fi u sobama i javnim prostorijama.

U cenu aranžmana nije uključeno

Sef u sobama uz doplatu 2 evra po danu.

SUNRISE VILLAGE HOTEL