fbpx

SUNLIGHT HOTEL

SUNLIGHT HOTEL

Na severoistoku Krita, smešten na vrhu brda sa pogledom na veličanstveni zaliv Mirambelo i Egejsko more, naći ćete hotel Sunlight.

SUNLIGHT HOTEL

Lokacija

Na severoistoku Krita, smešten na vrhu brda sa pogledom na veličanstveni zaliv Mirambelo i Egejsko more, naći ćete hotel Sunlight. Pogodno se nalazi na pola puta između živopisnih gradova Agios Nikolaos i Elounda, koji nude neke od najboljih plaža, restorana, kafića i zabave na ostrvu.
Duboko plavetnilo mora i tropsko zelenilo bašte nude trenutke zadovoljstva. Gosti imaju priliku da se opuste pored bazena, uživaju u sveže napravljenom koktelu u baru pored bazena ili probaju kritska jela koja se pripremaju od organskih lokalnih proizvoda.
Sa novouređenim sobama, velikim otvorenim bazenom, ljubaznim osobljem i iskrenim  kritskom gostoprimstvom i grčkoj tradiciji, Sunlight Hotel obećava nezaboravno iskustvo odmora.
Odlična lokacija Sunlight-a omogućava gostima da uživaju u prelepim danima i večerima pored mora, kao iu kulturnim i istorijskim atrakcijama Krita. Njegov položaj uz obalu omogućava lak pristup najlepšim plažama, ekskluzivnom noćnom životu, restoranima i kafićima na ostrvu.

Sadržaj

Recepcija, restoran, bar, bazen, wi fi internet, bašta, privatan parking.

Sobe

Sobe su sa pogledom na more i primaju do 2 osobe. Jedina razlika ogleda se u tome što su sobe delimično ili potpuno renovirane. U okviru soba kupatilo, klima besplatno, sef besplatno, sat tv, mini frižider, fen za kosu, terasa.

Usluga

Noćenje sa doručkom.

U cenu aranžmana je uključeno

Klima, sef i wi fi.

U cenu aranžmana nije uključeno

Ležaljke i suncobrani na lokalnim plažama.

SUNLIGHT HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
SUNLIGHT HOTEL