fbpx

SUNIS KUMKOY BEACH RESORT HOTEL & SPA Hotel

  • NASLOVNA
  • SUNIS KUMKOY BEACH RESORT HOTEL & SPA Hotel

SUNIS KUMKOY BEACH RESORT HOTEL & SPA Hotel

Lokacija: Hotel se nalazi na plaži, u centru oblasti Kumkoy, od Sidea je udaljen 2 km, a od aerodroma oko 60 km. Sobe: Ukupno 672 sobe, podeljene su u više kategorija.

SUNIS KUMKOY BEACH RESORT HOTEL & SPA Hotel

Lokacija: Hotel se nalazi na plaži, u centru oblasti Kumkoy, od Sidea je udaljen 2 km, a od aerodroma oko 60 km.

Sadržaj: Glavni restoran, 6 a la carte restorana (italijanski, turski, dalekoistočni, meksički, riblji i rostilj), više barova i snack restorana u kojima se u toku dana poslužuju razni lagani obroci, poslastice, čaj, kafa i osvežavajući napici, otvoreni i zatvoreni bazen, fitness centar, kuglana, bilijar, teren za odbojku na plaži, gimnastika, aerobik, 2 teniska terena, pikado, stoni tenis, mini i junior klub, SPA centar sa saunama, raznim vrstama masaža i kozmetičkih tretmana, WI-FI u lobiju, na plaži i oko bazena.

Sobe: Ukupno 672 sobe, podeljene su u više kategorija. Svaka soba je modernog dizajna i ima kupatilo (tuš/wc), fen, Wi-Fi, SAT LED TV, telefon, klima uređaj, sef, mini-bar (dopunjuje se jednom dnevno), bade mantil, ketler i balkon.

Usluga: Ultra all inclusive 24h – "sve uključeno" – doručak, kasni doručak, ručak, večera, sveže ceđeni sokovi uz doručak, razne vrste užina, voće, kuvani kukuruz, alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje – izbor više jela), poslastičarnica - torte, kolači, suvi dezerti i sladoled (10:00-24:00).

Usluge i aktivnosti uz doplatu: Uvozna pića, sveže ceđeni sokovi(za doručak se ne naplaćuju), kuglanje, bilijar, osvetljenje teniskog terena i oprema za tenis, sportovi na vodi, spa, masaže, tretmani, Plaz Station, internet kafe, doktor (24h dostupan).