fbpx

ARIN RESORT BODRUM (EX.SUNDANCE RESORT) HOTEL

  • NASLOVNA
  • ARIN RESORT BODRUM (EX.SUNDANCE RESORT) HOTEL

ARIN RESORT BODRUM (EX.SUNDANCE RESORT) HOTEL

Hotel se nalazi u regiji Turgutreis, oko 51km od aerodroma u Bodrumu i 20km od centra Bodruma. Hotel se nalazi na sopstvenoj peskovito – šljunkovitoj plaži.

ARIN RESORT BODRUM (EX.SUNDANCE RESORT) HOTEL

Lokacija

Hotel se nalazi u regiji Turgutreis, oko 51km od aerodroma u Bodrumu i 20km od centra Bodruma. Hotel se nalazi na sopstvenoj peskovito – šljunkovitoj plaži. Ležaljke, suncobrani kao i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Sadržaj

Hotel poseduje recepciju, loby bar, 5 bazena (activity bazen, relax bazen, unutrašnji bazen, bazen za decu i bazen sa 2 tobogana), glavni restoran, 3 a la carte restorana (uz prethodnu rezervaciju jednom tokom boravka moguće besplatno korišćenje) , 3 bara (pool bar radi 24h), spa centar, tursko kupatilo, mini klub za decu uzrasta od 4-12 godina kao i najrazličitije aktivnosti za decu i odrasle. Wi-Fi je besplatan u javnim prostorijama.

Sobe

Hotel poseduje u totalu 251 sobu, od toga 156 standardnih soba sa pogledom na more i baštu, 15 family soba sa dve spavaće sobe, 8 connecting soba, 2 sobe za osobe sa invaliditetom, 2 suita i 68 soba u annex zgradi (pogled more ili bašta). Sve sobe poseduju centralni klima uređaj, mini bar, TV, fen, sef, telefon, balkon, TWC, set za pripremu kafe/čaja.

Usluga

All inclusive (samoposluživanje – izbor više jela) koji obuhvataju :doručak, ručak, užine na plaži i bazenu, kafe i kolači, večera kao i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima.

Popusti i doplate

Sadržaji uz doplatu:

Uz doplatu:Doktor, frizer, rentiranje automobila, vešernica, masaže, su usluge koje se dodatno naplaćuju i ne ulaze u ultra all inclusive koncept.

ARIN RESORT BODRUM (EX.SUNDANCE RESORT) HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
ARIN RESORT BODRUM (EX.SUNDANCE RESORT) HOTEL