fbpx

STELLA BEACH HOTEL &SPA Hotel

STELLA BEACH HOTEL &SPA Hotel

Lokacija: Ovaj veoma luksuzan hotel, smešten je na privatmoj plaži sa koralnim grebenom, pruža odmor i zabavu za celu porodicu. Udaljen je 3 km od starog centra Šarma i 17 km od aerodroma

STELLA BEACH HOTEL &SPA Hotel

Lokacija: Ovaj veoma luksuzan hotel, smešten je na privatmoj plaži sa koralnim grebenom, pruža odmor i zabavu za celu porodicu. Udaljen je 3 km od starog centra Šarma i 17 km od aerodroma.

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana ima i 3 a la carte restorana sa internacionalnom i nacionalnom kuhinjom i 4 bara.

Sobe: Hotel ima 298 lepo dizajniranih i komfornih soba, sve imaju kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i balkon ili terasu.

Sport i zabava: Hotel ima 2 spoljašnja bazena, izdvojeni bazen za decu , terene za tenis i odbojku, stoni tenis, bilijar, fitnes centar, sportove na vodi i ronilački centar. U sastavu spa centra je sauna, tursko kupatilo, razne vrste masaža i nekoliko đakuzija. Za najmlađe, pored dečijeg kluba i igrališta, hotel nudi dnevni zabavni program sa oraganizovanim aktivnstima kao i večernju zabavu.