fbpx

STEIGENBERGER RESORT ALAYA HOTEL

  • NASLOVNA
  • STEIGENBERGER RESORT ALAYA HOTEL

STEIGENBERGER RESORT ALAYA HOTEL

Jaz Alaya je zvezda u usponu Marsa Alama, uspešnog turističkog centra. Nalazi se na samo 210 km od Hurgade i 4 km od međunarodnog aerodroma Marsa Alam. Marsa Alam je raj za zmajeve

STEIGENBERGER RESORT ALAYA HOTEL


Lokacija

Jaz Alaya je zvezda u usponu Marsa Alama, uspešnog turističkog centra. Nalazi se na samo 210 km od Hurgade i 4 km od međunarodnog aerodroma Marsa Alam. Marsa Alam je raj za zmajeve. Uživajte u raznim jedinstvenom životinjskom svetu , posebno u podvodnom, jer su grebeni oko zaliva Coraya poznati po svom neverovatnom morskom ekosistemu. HOTEL JE SAMO ZA ODRASLE!

Sadržaj

recepcija, restoran, WI FI internet, bar, snack bar, parking, bankomat, ostava za prtljag, usluga vešeraja, faks/kopirnica, mini market, prodavnice, rent-a-car, suvenirnica, frizerski i kozmetički salon, room service, parno kupatilo, spa, jacuzzi, wellness, fitnes, sauna, bingo, aerobik, muzika uživo, animacija, akva park, ronjenje, skvoš, pikado, stoni tenis, bilijar.

Sobe

Sve sobe u hotelu imaju klima-uređaj, prostor za sedenje, flat-screen TV sa satelitskim kanalima, sef i sopstveno kupatilo sa tušem, bade-mantilima i papučama.  

Usluga

All incusive (sve uključeno). 

STEIGENBERGER RESORT ALAYA HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
STEIGENBERGER RESORT ALAYA HOTEL