fbpx

STEIGENBERGER AL DAU BEACH HOTEL

  • NASLOVNA
  • STEIGENBERGER AL DAU BEACH HOTEL

STEIGENBERGER AL DAU BEACH HOTEL

Lokacija: Sagrađen 2007. godine i jedan je od najluksuznijih hotela u Hurgadi. Smešten je u novom delu pešačke zone, od centra Hurgade je udaljen 6 kilometara, a od aerodroma pet kilometara

STEIGENBERGER AL DAU BEACH HOTEL

Lokacija

Lokacija: Sagrađen 2007. godine i jedan je od najluksuznijih hotela u Hurgadi. Smešten je u novom delu pešačke zone, od centra Hurgade je udaljen 6 kilometara, a od aerodroma pet kilometara. Ima 377 soba. 

Sadržaj

Četiri bazena sa izdvojenim delom za decu, a na predivnoj peščanoj plaži zastupljeni su skoro svi sportovi na vodi. Od sportskih sadržaja gosti mogu da koriste golf teren, teniski teren, teren za odbojku, košarku, fudbal i vaterpolo. Gosti mogu da se opuste u savremeno opremljenom SPA centru sa saunom, đakuzijem, turskim kupatilom i fitnesom. Najmlađi posetioci imaju svoj mini klub. Pored glavnog restorana u kojem se služe specijaliteti italijanske, meditaranske i orijentalne kuhinje, hotel ima i dva restorana, sedam barova i nekoliko barova. U sastavu hotela je i frizerski salon, internet kafe, menjačnica kao i veliki broj prodavnica.   

Sobe

Klima uređaj, SAT  TV, telefon, kupatilo, fen, mini bar, sef, balkon ili terasa.  

Usluga

All inclusive - „sve uključeno“ - doručak, ručak, večera, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje, izbor više jela).    

STEIGENBERGER AL DAU BEACH HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
STEIGENBERGER AL DAU BEACH HOTEL