fbpx

SOLIMAR AQUAMARINE HOTEL

SOLIMAR AQUAMARINE HOTEL

SOLIMAR AQUAMARINE HOTEL - Turistička agencija Ponte Travel

SOLIMAR AQUAMARINE HOTEL

Lokacija

Hotel Solimar Aquamarine je smešten na zapadnoj obali ostrva Krit, u blizini Hanje, samo nekoliko metara od peščane plaže Pirgos Psilonerou, između beskrajnih plaža Gerani i Maleme, samo 1km od Geranija, zvaničnog centra novoosnovana opština Platanijas, 4km od grada Platanijasa, najorganizovanijeg i najpopularnijeg turističkog regiona okruga Hanja, 14km udaljena od centra grada Hanje, 27km od međunarodnog aerodroma i 20km od luke Suda.

Sadržaj

Recepcija, restoran, bar, bazen, bar na krovu hotela, internet, menjačnica, fitnes, parking.  

Sobe

Prostrane, luksuzne i nedavno renovirane sobe koje kombinuju bezvremensku eleganciju sa modernim stilom. Klasično elegantne podne pločice, nameštaj od svetlog drveta, francuski ležaj (dostupna opcija za dva kreveta) za maksimalnu udobnost,  balkon sa nameštenim prostorom za sedenje, flat Smart Screen TV sa satelitskim kanalima, kupatilo, mini bar, wi fi, telefon, ketler.

Smeštaj

Superior soba za dve osobe 32m2.  Superior sa privatnim bazenom za dve do tri osobe 37m2, krevet za treću osobu je sofa. 

Porodični junior apartman (46m2) je dizajniran i savršen za porodice. Glavna spavaća soba sadrži premium krevet veličine queen size i  odvojenu spavaću sobu sa dva kreveta za ekstra osobe pune veličine ili dva kauča na razvlačenje za smeštaj dece svih uzrasta ili koja će se koristiti kao prostrana dnevna soba. Moderne podne pločice, elegantno dizajniran drveni nameštaj i meka posteljina stvaraju jedinstven praznični ambijent.

Plaža

Peščana plaža sa ležaljkama i suncobranima koji su besplatni za goste hotela.

Usluga

All inclusive.

Popusti i doplate

Doplata za Ultra all inclusive = premium all inclusive, sadrži određene brendirane napitke, pića, vina i koktele, po noći i osobi: odrasli 30evra, deca 2-11,99god 20evra.

Za najmlađe

Animacija, bazen, mini klub, igralište.

Spa & wellness

Wellness deo sa saunom. Masaže i tretmani su uz doplatu i na zakazivanje.

Napomena

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

U cenu aranžmana je uključeno

Klima uređaj, wi fi.

Lećaljke i suncobrani pored bazena i na plaži.

U cenu aranžmana nije uključeno

Krevetac je besplatan. Doplaćuje se dušek i posteljina za bebe: 8 evra po promeni posteljine.

SOLIMAR AQUAMARINE HOTEL