fbpx

SOHO SUITES APARTHOTEL

SOHO SUITES APARTHOTEL

Grad Bar je svoju turističku ponudu proširio sa luksuznim apart hotelom Soho Siutes, smeštenom na najlepšoj lokaciji u Baru, u komplekdu Soho City.

SOHO SUITES APARTHOTEL

Lokacija

Grad Bar je svoju turističku ponudu proširio sa luksuznim apart hotelom Soho Siutes, smeštenom na najlepšoj lokaciji u Baru, u komplekdu Soho City. Hotel je okružen parkovima, sportskom dvoranom Toplica, sportskim terenima, na samo 250m od mora.

Sobe

Clasic double suite, veličine 25m2, sadrži francuski ležaj, terasu sa stolom i stolicama. Na raspolaganju gostima je sef, tv, mini bar, pogled more ili park. Housekeeping se obavlja svaki treći dan.
Classic triple sea view sobe, veličine 34m2, poseduje francuski ležaj i sofu na razvlačenje, dve terase. Na raspolaganju gostima je sef, mini bar, čajnik, aparat za kafu, besplatan parking i wi fi. Pogled more/park.  
 

Smeštaj

Soho Suites obuhvata ceo prvi sprat u lameli B, povrsine 1300m2, i 20 luksuzno opremljenih smeštajnih jedinica u Japandi stilu. Sve sobe su opremljene najsavremenijim sistemom smart soba. Svojom 24/7 recepcijom, obezbeđenjem, besplatnim parkingom, posebnim lift karticama za 1.sprat, bife restoranom sa predivnim pogledom i terasama, implementiranim optičkim kablom koji omogućava najbolju internet konekciju i uslugom vešeraja, apartmani će zadovoljiti sve potrebe svojih gostiju. 

SOHO SUITES APARTHOTEL