fbpx

SILVER BEACH HOTEL

SILVER BEACH HOTEL

Silver Beach je All Inclusive hotel u  mirnom okruženju pored mora. Hotel gleda na Kritsko more samo nekoliko koraka od kosmopolitskog Platanijasa i Agia Marine.

SILVER BEACH HOTEL

Lokacija

Silver Beach je All Inclusive hotel u  mirnom okruženju pored mora. Hotel gleda na Kritsko more samo nekoliko koraka od kosmopolitskog Platanijasa i Agia Marine. Lokacija hotela je idealna za porodice i parove koji žele da uživaju u mirnom odmoru. Aerodrom Hanja je udaljen oko 26km, grad Hanja 13km.

Sadržaj

Recepcija, restoran, bar, bar pored bazena, bazeni, teretana, teren za odbojku, parking. uređeni prostori sa sportskim sadržajima, mini-fudbalom, odbojkom, stonim tenisom i igralištem će zaokupiti mlade goste na kreativan način besplatan wi fi, mini market, pranje veša i hemijsko čišćenje uz doplatu.

Sobe

Standardne, superior i porodične sobe su za smeštaj do 3 odrasle ili 2 odrasle i dvoje dece.

Smeštaj

Porodično orijentisan hotel sa ukupno 51 sobom i apartmanom, Silver Beach Hotel je idealna destinacija za porodice i parove. 
Zemljane boje preovlađuju kako u recepciji tako iu sobama koje su uređene u minimalističkom stilu i opremljene klimom, televizorom, telefonom, sefom i pristupom internetu. 
Pored veličanstvenog pogleda, oni takođe imaju potpuno opremljenu kuhinju sa mikrotalasnom pećnicom, aparatom za kafu, frižiderom i svim ostalim što može biti korisno. 

Plaža

Peščano šljunkovita ispred hotela. Ležaljke i suncobrani  na plaži i pored bazena su besplatni.

Usluga

All inclusive.

Popusti i doplate

Besplatno: klima uređaj, frižider, sef, wi fi , ležaljke i suncobrani na plaži.

Za najmlađe

Uređeno igralište.

SILVER BEACH HOTEL