fbpx

SIDE STAR ELEGANCE HOTEL Hotel

SIDE STAR ELEGANCE HOTEL Hotel

Lokacija: Hotel se nalazi na 3km udaljenosti od centra gradića Side, oko 70km od aerodroma u Antaliji i oko 80 km od centra Antalije...

SIDE STAR ELEGANCE HOTEL Hotel

Lokacija: Hotel se nalazi na 3km udaljenosti od centra gradića Side, oko 70km od aerodroma u Antaliji i oko 80 km od centra Antalije. Na samoj je obali i ima svoju plažu obeleženu plavom zastavicom. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela, a peškiri se dobijaju uz depozit.

Sadržaj: Hotel poseduje 7 barova , 4 a la cart restorana(kineski, italijanski, turski i riblji), bazeni sa toboganima i bazeni za decu, u hotelu postoji fitness centar, tursko kupatilo i sauna, teniski tereni, stoni tenis i stoni fudbal, nekoliko prodavnica, dečiji i junior mini-club, dečije igralište. 

Sobe: Sve sobe su klimatizovane, imaju terasu, kupatilo sa kadom i fenom za kosu, mini-bar, Wi-Fi, telefon, satelistku TV, ketler i sef.

Usluga: u hotelu je Ultra all inclusive - "sve uključeno" (na bazi samoposluživanja) - švedski sto, što podrazumeva doručak, kasni doručak, ručak, večeru, ponoćnu supa kao i užinu u određenim terminimna u toku dana. Sva lokalna i alkoholna i bezalkoholna pića se mogu konzumirati u neograničenim količinama. Jednom u toku boravka gostima je besplatan obrok u jednom od a la carte restorana uz prethodnu rezervaciju.

Usluge i aktivnosti uz doplatu: Sve vrste masaža i tretmana, flaširani i sokovi od sveže ceđenog voća, većina uvoznih pića i turska kafa, rent a car, room service, doktor, bade mantil u sobi, drugi odlazak u a la cart restoran...