fbpx

SIDE STAR BEACH Hotel

SIDE STAR BEACH Hotel

Lokacija: Hotel je udaljen 65 km od aerodroma u Antaliji, 1 km od Sidea, 12 km od grada Manavgat, a smešten je na samom šetalištu kojim se može doći do centra Sidea i peščanoj plaži. godine.

SIDE STAR BEACH Hotel

Lokacija: Hotel je udaljen 65 km od aerodroma u Antaliji, 1 km od Sidea, 12 km od grada Manavgat, a smešten je na samom šetalištu kojim se može doći do centra Sidea i peščanoj plaži. Izgrađen je 1999. godine, a poslednji put renoviran 2014. godine. Bar na plaži, ležaljke, suncobrani i dušeci su besplatni za goste hotela, dok se za peškire za plažu doplaćuje 1 eur po promeni.

Sadržaj: Restpran, 3 bara (Loby, Pool i Snack), 2 a la carte restorana (turski i riblji), 2 otvoreni bazen, 1 zatvoreni bazen, mali tobogan, 1 dečiji bazen, Wi – Fi u lobiju i baru, dečiji park, mini klub (4 - 11 godina), teniski tereni sa osvetljenjem, teretana, sauna, tursko kupatilo, masaža, košarka, mini golf, fudbal, stoni tenis, pikado, boćanje, bilijar, odbojka na pesku, aerobik, akvabik, sportovi na vodi, dnevna i večernja animacija.

Sobe: Sve sobe su moderno dizajnirane i imaju direktnu telefonsku liniju, Wi- Fi (do 2 MG besplatan), TV, mini-bar, sef, centralna klima, fen za sušenje kose, WC, kupatilo (tuš ili kada), balkon.

Usluga: All inclusive - "sve uključeno". Doručak, kasni doručak, ručak, užine, večera (samoposluživanje), sladoled 2 puta dnevno (11:00 -11:30 i 15:00 -15:30), sva alkoholna i bezalkoholna pića domaće proizvodnje, ležaljke, suncobrani, dušeci, mini-bar, sauna, tursko kupatilo, fitnes centar, šah, stoni tenis, pikado.

Usluge i aktivnosti uz doplatu: Sva strana pića, room service, čuvanje dece, a la carte restorani, sve vrste masaža i tretmana, motorizovani sportovi na vodi, lekar, frizer, bilijar, promena peškira, servis za pranje i peglanje veša, prodavnice i ostalo van koncepta.