fbpx

SHARM DREAMS RESORT EX. HILTON DREAMS Hotel

  • NASLOVNA
  • SHARM DREAMS RESORT EX. HILTON DREAMS Hotel

SHARM DREAMS RESORT EX. HILTON DREAMS Hotel

U neposrednoj blizini je Cleo Aqua park. Hotel je udaljen 12 km od aerodroma Sharm El Sheikh. Sobe: Hotel Sharm Dreams Resort ima 394 sobe koje su raspoređene u 22 jednospratne vile.

SHARM DREAMS RESORT EX. HILTON DREAMS Hotel

Lokacija: Hotel Sharm Dreams Resort se nalazi u centru Nama Bej, nekoliko minuta šetnje od glavnog gradskog šetališta, od plaže ga deli ulica i hotel Sharm Fayrouz, čiju peščanu plažu gosti koriste bez doplate. U neposrednoj blizini je Cleo Aqua park. Hotel je udaljen 12 km od aerodroma Sharm El Sheikh.

Sobe: Hotel Sharm Dreams Resort ima 394 sobe koje su raspoređene u 22 jednospratne vile. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef, aparat za kafu i čaj, internet priključak (uz doplatu), mini bar i balkon ili terasu sa pogledom na baštu ili bazen.

Hotelski sadržaj: Hotel Sharm Dreams Resort ima glavni restoran, italijanski i meksički a la carte restoran, prodavnice, nekoliko barova, prodavnice, menjačnicu, wi fi u hotelu (uz doplatu) i servis za pranje i peglanje.

Sport i zabava: Hotel Sharm Dreams Resort ima 9 spoljašnjih bazena (neki se greju zimi), spa i fitnes centar, stoni tenis, bilijar, teren za odbojku, mogućnost za sportove na vodi i ronjenje. Najmlađima su na raspolaganju dečiji klub, bazen i uređeno igralište. Tim animatora zadužen je za zabavu svih gostiju. Gosti hotela koriste ležaljke, suncobrane i peškire bez doplate (peškire na plažu poneti iz hotela).

Usluga: All inclusive.