fbpx

SERRA GARDEN Hotel

SERRA GARDEN Hotel

 Nalazi se na oko 60 km od aerodroma u Antaliji, u regiji Kumkoj. Smešten je na oko 250 m od plaže i isto toliko od šetališta. Stari grad Side je na oko 7 km./2014. godine.

SERRA GARDEN Hotel

Lokacija

 Nalazi se na oko 60 km od aerodroma u Antaliji, u regiji Kumkoj. Smešten je na oko 250 m od plaže i isto toliko od šetališta. Centar regije Kumkoj sa brojnim prodavnicama je na pešačkoj udaljenosti. Stari grad Side je na oko 7 km. Hotel je kompletno renoviran u zimu 2013./2014. godine.

Sadržaj

 Glavni restoran sa terasom na otvorenom, turski a la carte restoran (besplatno jednom u toku boravka uz obaveznu rezervaciju), 3 bara, ukupno 4 bazena (1 sadrži 3 tobogana) od čega su 2 dečija, mali wellness i spa centar, 2 teniska terena, stoni tenis, animacija 6 dana nedeljno. Ležaljke i suncobrani su besplatni i oko bazena i na plaži (peškiri za plažu 1 eur dnevno). Wi-Fi je besplatan u lobiju.

Sobe

 Hotel raspolaže sa 297 soba (standardnih i porodičnih), raspoređenih u 3 zgrade. Sve sobe sadrže kupatilo, centralni klima uređaj, mini bar (na dolasku voda, mineralna voda i sokovi), sef (uz doplatu), balkon.

Usluga

 All inclusive -  doručak, kasni doručak, ručak, užine u baru na plaži i baru kraj bazena, večera i ponoćna supa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića domaće proizvodnje (10:00-00:30). U baru na plaži se služe samo bezalkoholna pića i pivo.