fbpx

SATURN PALACE Hotel

SATURN PALACE Hotel

Lokacija: Hotel se nalazi na oko 15 km od centra Antalije i na oko 10 km od aerodroma, na sopstvenoj šljunkovito-peščanoj plaži.00-07.00h.

SATURN PALACE Hotel

Lokacija: Hotel se nalazi na oko 15 km od centra Antalije i na oko 10 km od aerodroma, na sopstvenoj šljunkovito-peščanoj plaži.

Sadržaj: Glavni restoran, 3 a la carte restorana (potrebna rezervacija unapred), 6 barova, kompleks bazena sa ukupno 6 tobogana za decu i odrasle, tenis, stoni tenis, tursko kupatilo, fitness centar, mini club, dnevna i večernja animacija

Sobe: Kupatilo sa fenom, centralni klima uređaj, SAT TV, telefon, mini bar (dnevno se puni vodom, sokovima i pivom), sef i balkon.

Usluga:  All inclusive - "sve uključeno" - doručak, kasni doručak, ručak, večera, razne užine tokom dana, kasni noćni obrok, dečiji meni za večeru, meni za bebe, sladoled od 10:00 do 18:00h, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim pravilima - samoposluživanje.

Usluge i aktivnosti uz doplatu: Uvozna piće, flaširana vina, luksuzna uvozna i domaća pića, sveže ceđeni sokovi, sva pića 24.00-07.00h. sobna usluga, piće u disko klubu, osvetljenje teniskih terena, sportovi na vodi, masaža, piling, kozmetički salon, masaža u peni, frizer, pranje veša, lekar, nargile, soba sa igrama, piće u diskoteci.