fbpx

SAMARA HOTEL

SAMARA HOTEL

Hotel se nalazi u divnoj uvali sa dosta zelenila na sopstvenoj plaži, 8 km od centra Bodruma, na 27 km od aerodroma. Renoviran je 2012. i jedan deo hotela 2016. god.

SAMARA HOTEL

Lokacija

Hotel se nalazi u divnoj uvali sa dosta zelenila na sopstvenoj plaži, 8 km od centra Bodruma, na 27 km od aerodroma. Renoviran je 2012. i jedan deo hotela 2016. god. Sastoji se iz glavne zgrade i bungalova. Dolmuši staju u neposrednoj blizini hotela.

Sadržaj

Glavni restoran, a la carte restoran na otvorenom, 5 barova, veliki otvoreni bazen, bazen za decu sa toboganom, zatvoreni bazen, ležaljke i suncobrani na plaži, fitnes,tursko kupatilo, masaže, frizer, stoni tenis, bilijar, boćanje, tenis, odbojka na plaži, mini golf, dnevna i večernja animacija, sportski zabavni sadržaji, mini klub za decu, igraonica, internet cafe, sportovi na vodi, wi-fi u lobiju, oko bazena i u sobama.

Sobe

Kupatilo, fen, centralni klima uređaj, mini bar (dnevno voda, sokovi - besplatno), TV, sef (bez doplate).

Usluga

 All inclusive – „sve uključeno“ – doručak, kasni doručak, ručak, užine, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim pravilima (samoposluživanje – izbor više jela).

Popusti i doplate

Sadržaji uz doplatu:

Uvozna pića, sva pića nakon 02:00h, ceđeni sokovi, room servis, teniska oprema, frizer, doktor, masaže, sportovi na vodi, telefon, internet café.

SAMARA HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje