fbpx

SAMARA HOTEL

SAMARA HOTEL

Hotel se nalazi u divnoj uvali sa dosta zelenila na sopstvenoj plaži, 8 km od centra Bodruma, na 25 km od aerodroma. Poslednji put je renoviran 2022 god. Sastoji se iz glavne zgrade i bungalova.

SAMARA HOTEL

Lokacija

Hotel se nalazi u divnoj uvali sa dosta zelenila na sopstvenoj plaži, 8 km od centra Bodruma, na 25 km od aerodroma. Poslednji put je renoviran 2022 god. Sastoji se iz glavne zgrade i bungalova. Dolmuši staju u neposrednoj blizini hotela.

Sadržaj

Glavni restoran, a la carte restoran na otvorenom, 5 barova, veliki otvoreni bazen, bazen za decu sa toboganom, zatvoreni bazen, ležaljke i suncobrani na plaži, fitnes,tursko kupatilo, masaže, frizer, stoni tenis, bilijar, boćanje, tenis, odbojka na plaži, mini golf, dnevna i večernja animacija, sportski zabavni sadržaji, mini klub za decu, igraonica, internet cafe, sportovi na vodi, wi-fi u lobiju, oko bazena i u sobama.

Sobe

Sobe poseduju telefon, mini bar (dnevno voda, sokovi - besplatno), SAT TV, sef, fen, Wi - Fi, balkon, tuš/WC, klimu, ketler za kafu i čaj.
Sobe mogu imati pogled na more ili na baštu.
Plaća se: room service, telefon.

Plaža

Smešten na privatno  peščanoj plaži, jednoj od najlepših u Bodrumu. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri za plažu se ne plaćaju.

Usluga

 All inclusive – „sve uključeno“ – doručak, kasni doručak, ručak, užine, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim pravilima (samoposluživanje – izbor više jela).
Restoran ima otvoreni i zatvoreni deo.
Na raspologanju su i à la carte restorani koje je moguće posetiti bez doplate jednom  u toku boravka uz obaveznu rezervaciju.

Popusti i doplate

Sadržaji uz doplatu:

Uvozna pića, sva pića nakon 02:00h, ceđeni sokovi, room servis, teniska oprema, frizer, doktor, masaže, sportovi na vodi, telefon, internet café.

SAMARA HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
SAMARA HOTEL