fbpx

ROYAL PHARAOHS AQUA PARK MAKADI HOTEL

  • NASLOVNA
  • ROYAL PHARAOHS AQUA PARK MAKADI HOTEL

ROYAL PHARAOHS AQUA PARK MAKADI HOTEL

Lokacija Hotel se nalazi oko 43km od centra Hurgade i oko 35km od aerodroma. Opšti podaci Hotel Royal Pharaohs Makadi bay (ex Harmony Makadi) je otvoren 2006. a poslednji put renoviran 2019. godine.

ROYAL PHARAOHS AQUA PARK MAKADI HOTEL

Lokacija Hotel se nalazi oko 43km od centra Hurgade i oko 35km od aerodroma.

Opšti podaci Hotel Royal Pharaohs Makadi bay (ex Harmony Makadi) je otvoren 2006. a poslednji put renoviran 2019. godine. Prostire se na površini od 400.000m2 i u ponudi ima 550 smeštajnih jedinica. Pored nekoliko restorana gostima su na rapolaganju raznovrsni sportski sadržaji. Preporučuje se gostima svih uzrasta kao i ljubiteljima podvodnog sveta.

Za decu tu su dečiji klub (za uzrast 4-12 godina), dečiji bazen, mini akva park, igralište, mini disko i animacija.

Plaža Hotel ima svoju 600m dugu plažu sa pontonom. Jedan deo je sa koralnim grebeno sto privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, veći deo je zona sa plitkom vodom. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste suncobrane i ležaljke, peškiri se dobijaju uz karticu.

Smeštaj Hotel u svojoj ponudi ima 550 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, mini bar (dve flaše vode dnevno), sef, fen za kosu, ketler. Standard sobe su veličine oko 52m2 i imaju pogled na baštu i more.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana Piazza Grande, hotel u svojoj ponudi ima i nekoliko a la carte restorana – Marco Polo (italijanska kuhinja), Layalina (orijentalna kuhinja) i Pirates Boat (morski plodovi, u procesu renoviranja, planirano otvaranje u decembru 2020. godine). Gostima su na raspolaganju i barovi – Bella Vista, Pool Bar, Lobby Bar, Terrace Bar i Dalaxy Disco Bar. U konceptu su lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, čaj, kafa, užine.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, nargile, sladoled, nargile, espresso, sveže ceđeni sokovi, a la carte restorani (besplatno jednom u toku boravka).

Hotel zadržava pravo da promeni detalje usuge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji Parking, prodavnice, frizerski salon, salon lepote, sala za konferencije, taksi, usluge pranja i peglanja veša, doktor na poziv.

Sport i zabava Hotel u svojoj ponudi ima tri povezana bazena za odrasle, jedan bazen na otvorenom koji se greje (samo u zimskom periodu), džakuzi na otvorenom, dva teniska terena, stoni tenis, odbojku na plaži, fitnes, aerobik, dnevna i večernja animacija.

Plaća se: sportovi na vodi, jahanje konja i kamila, osvetljenje teniskih terena, Wi-Fi internet (besplatno samo u lobiju).

Spa & wellness Sauna, parno kupatilo, masaže.