fbpx

RIXOS BELDIBI HOTEL

RIXOS BELDIBI HOTEL

Lokacija: Smešten je na sopstvenoj plaži, u regiji Beldibi, 25 km od centra Kemera i 50 km od aerodroma. Deluxe sobe imaju dnevnu i spavaću sobu i površine su 65 m2.

RIXOS BELDIBI HOTEL

Lokacija: Smešten je na sopstvenoj plaži, u regiji Beldibi, 25 km od centra Kemera i 50 km od aerodroma. Odličan je izbor za goste koji traže mir, udobnost i uživanje uz uslugu i sadržaje kvaliteta koji odgovaraju ovom prestižnom lancu.

Sadrzaj: Glavni restoran, 4 a la carte restorana, Snack restoran, 7 barova, poslastičarnica, animacija tokom dana i večernji programi, Rixi mini klub za decu od 4 do 12 godina, SPA&Wellness, otvoreni bazen za odrasle i decu, zatvoreni bazen, jutarnja gimnastika, odbojka na plaži, igre u bazenu, aerobik, akvabik, joga, pilates, stoni tenis, 2 teniska terena, mini golf, sportovi na vodi. Nekoliko puta u toku dana je organizovan prevoz do hotela Rixos Sungate, a gosti mogu da koriste sadržaje i restorane u tom hotelu.

Sobe: Standardne sobe poseduju kupatilo (tuš/wc), fen, ogledalo za šminkanje, bade manil i papuče, centralni klima uređaj, WI-FI, IP TV, LCD, sef, mini bar, tepih, balkon. Deluxe sobe imaju dnevnu i spavaću sobu i površine su 65 m2.

Usluga: All exclusive all inclusive - "sve uključeno" - doručak, kasni doručak, ručak, različite užine od 12:00 do 18:00, večera, noćni obrok, lokalna i neka uvozna i premium pića, po hotelskim pravilima (samoposluživanje - izbor više jela).

Usluge i aktivnosti uz doplatu: Neka uvozna i premium pića, čuvanje dece, masaže, oprema za tenis, italijanski i suši restoran, nargile.

Lokacija

Hotel se nalazi u regiji Beldibi, 20km od centra Kemera, 40km od centra Antalije i 45km od aerodroma. 

Sadržaj

Glavni restoran, 4 a la carte restorana, Snack restoran, 7 barova, poslastičarnica, animacija tokom dana i večernji programi, Rixi mini klub za decu (4-12) godina, SPA&Wellness, otvoreni bazen za odrasle i decu, zatvoreni bazen, jutarnja gimnastika, odbojka na plaži, igre u bazenu, aerobik, akvabik, joga, pilates, stoni tenis, 2 teniska terena, mini golf, sportovi na vodi. Nekoliko puta u toku dana je organizovan prevoz do hotela Rixos Sungate, a gosti mogu da koriste sadržaje i restorane u tom hotelu.

Sobe

Classic sobe - 33m²
Deluxe sobe - 65m²
Family suite - 78m²
King suite - 232m²
Presidential suite - 425m²

Smeštaj

Hotel čini jedna petospratna zgrada i ukupno ima 187 soba. Sve sobe poseduju centralni klima uređaj, SAT TV, mini bar (besplatno), direktnu telefonsku liniju, bežični internet (besplatno), fen, bade mantil, papuče, balkon, sef (balkon), dečiji krevetac na upit, room servis (plaća se). Sobe su sa pogledom na more, bazen ili brdo.

Plaža

Smešten je na sopstvenoj šljunkovitoj plaži, dugoj 275m. Ležaljke, suncobrani, peškiri i bar na plaži su uključeni u cenu.

Opšti podaci

Poslednji put je hotel delimično renoviran 2014. godine. Odličan je izbor za goste koji traže mir, udobnost i uživanje uz uslugu i sadržaje kvaliteta koji odgovaraju ovom prestižnom lancu.

Usluga

All inclusive - ''sve uključeno'' - doručak, kasni doručak, ručak, različite užine od 12:00 do 18:00, večera. noćni obrok, lokalna i neka uvozna i premium pića, po hotelskim pravilima (samoposluživanje - izbor više jela).

Popusti i doplate

Usluge i aktivnosti uz doplatu:

Neka uvozna i premium pića, čuvanje dece, masaže, oprema za tenis, nargile, italijanski i suši restoran.

Napomena

Hotel se pokazao kao idealan izbor za sve tipove gostiju.

RIXOS BELDIBI HOTEL