fbpx

MITSIS RINELA BEACH RESORT & SPA HOTEL

  • NASLOVNA
  • MITSIS RINELA BEACH RESORT & SPA HOTEL

MITSIS RINELA BEACH RESORT & SPA HOTEL

Izuzetan hotel iz lanca Mitsis nalazi se direktno na peščanoj plaži u mestu Kokini Hani. Sam centar mesta je na par stotina metara od hotela. Heraklion je udaljen 12km, aerodrom 10km.

MITSIS RINELA BEACH RESORT & SPA HOTEL

Lokacija

Izuzetan hotel iz lanca Mitsis nalazi se direktno na peščanoj plaži u mestu Kokini Hani. Sam centar mesta je na par stotina metara od hotela. Heraklion je udaljen 12km, aerodrom 10km. Živopisni Hersonisos je na 10km udaljenosti. Kritski akvarijum je udaljen 2km, vodeni park 1km.

Sadržaj

Recepcija, glavni restoran, a la carte restorani grčke, italijanske, azijske kuhinje, barovi (glavni, plažni, pored bazena...), bazeni, spasioci pored bazena i na plaži, internet, wi fi, selekcija jastuka na zahtev, servis pranja i peglanja veša, ostava za prtljag, biblioteka, parking...

Sobe

393 sobe. U okviru soba: kupatilo, klima uređaj, peškiri za bazen i plažu, set za čaj i kafu i mini bar sa osvežavajućim napicima (dnevna dopuna - uključeno u uslugu), nespreso kafe aparat sa kapsulama, sat tv 50inča, sef, wi fi, vaga, bade mantili, papuče i peškiri, terasa sa garniturom za sedenje.

Plaža

Peščana nagrađena plavom zastavicom uređena sa spasiocima nalazi se ispred hotela.

Usluga

Ultra all inclusive.

Za najmlađe

Mini klub (4-7 god.), dzunior klub (8-11 god.), klub za tinejdzere (12-18 god.), čuvanje dece na zahtev i uz doplatu, 2 bazena sa morskom vodom, jedan sa slatkom vodom, 2 vodena tobogana, dečiji jelovnik u glavnom restoranu, razne sportske i zabavne aktivnosti. Igraonica za tinejdzere je uz ekstra doplatu.

MITSIS RINELA BEACH RESORT & SPA HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
MITSIS RINELA BEACH RESORT & SPA HOTEL