fbpx

RHODOS HORIZON BLU (EX KIPRIOTIS HOTEL) HOTEL

  • NASLOVNA
  • RHODOS HORIZON BLU (EX KIPRIOTIS HOTEL) HOTEL

RHODOS HORIZON BLU (EX KIPRIOTIS HOTEL) HOTEL

Nalazi se oko 80 m od plaže , na zapadnoj strani Rodosa. Mnogi arheološke i kulturne znamenitosti nalaze se u blizini hotela. Stari grad je udaljen oko 700 m, aerodrom oko 14 km.

RHODOS HORIZON BLU (EX KIPRIOTIS HOTEL) HOTEL

Lokacija

Nalazi se oko 80 m od plaže , na zapadnoj strani Rodosa. Mnogi arheološke i kulturne znamenitosti nalaze se u blizini hotela. Stari grad je udaljen oko 700 m, aerodrom oko 14 km. Svi sadržaji nalaze se u neposrednoj blizini.

Sadržaj

Recepcija, bar, kafeterija, kineska i italijanska kuhinja, A la carte restoran, glavni restoran, pizza&pasta, sneck bar, bar na bazenu, room service, fitness i spa: teretana, đakuzi, masaže, sauna ; bilijar, elektronske igrice, Wi Fi internet, super market, bazen, TV sala, lobi bar, ostava za prtljag, doktor na poziv, hemijsko čišćenje, usluga pranja veša uz doplatu na licu mesta. Parking ispred hotela je javni.

Sobe

Sobe sa kupatilom, klima uređajem, fenom za kosu, SAT TV-om, telefonom, Wi Fi (besplatno), peškirima za plažu, mini barom, ketlerom za čaj i kafu, sefom i balkonom. Napomena: cozy sobe su bez balkona.

Usluga

Noćenje sa doručkom ili polupansion.

Napomena

Samo za odrasle iznad 16 godina.

U cenu aranžmana je uključeno

WI-FI, A/C U COZY SOBI I COZY APARTMANU , A/C U OSTALIM TIPOVIMA SOBA ZA PERIOD BORAVAKA 03.07.23 - 28.08.23, ZA OSTALE PERIODE BORAVKA UZ DOPLATU 8,00 EVRA SEF U COZY SOBI I COZY APARTMANU, SEF U DRUGIM TIPOVIMA SOBA 20,00 EVRA NEDELJNO, 35,00 EVRA ZA DVE NEDELJE, LEŽALJKE I SUNCOBRANI KOD BAZENA, PEŠKIR ZA PLAŽU I BAZEN U COZY SOBI I COZY APARTMANU U OSTALIM SOBAMA, NE.

U cenu aranžmana nije uključeno

LEŽALJKE I SUNCOBRANI NA PLAŽI.

RHODOS HORIZON BLU (EX KIPRIOTIS HOTEL) HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
RHODOS HORIZON BLU (EX KIPRIOTIS HOTEL) HOTEL