fbpx

PREMIUM SEAGULL BEACH RESORT Hotel

  • NASLOVNA
  • PREMIUM SEAGULL BEACH RESORT Hotel

PREMIUM SEAGULL BEACH RESORT Hotel

Lokacija: Odmaralište Premium Beach obuhvata privatnu peščanu plažu na Crvenom moru. Otvoreni bazeni u odmaralištu okruženi su zasenčenim ležaljkama.

PREMIUM SEAGULL BEACH RESORT Hotel

Lokacija:
Odmaralište Premium Beach obuhvata privatnu peščanu plažu na Crvenom moru. Otvoreni bazeni u odmaralištu okruženi su zasenčenim ležaljkama. Međunarodni aerodrom Hurgada udaljen je 10 minuta vožnje.Moderne sobe u odmaralištu Premium Beach uređene su veoma prijatno I sadrze TV sa satelitskim kanalima i kupatilo sa fenom za kosu.Masaže i raznovrsni kozmetički tretmani na raspolaganju su u spa centru, koji obuhvata saunu i teretanu. Gosti se mogu baviti gnjuranjem ili ronjenjem na privatnoj peščanoj plaži. Mlađi gosti se mogu zabaviti na igralištu.U restoranima odmarališta Premium Beach služe se internacionalna jela na bazi švedskog stola i à-la-carte specijaliteti.

Sadržaj: četiri otvorena bazena, vodeni park sa devet tobogana, SPA centar, glavni restoran, restoran na plaži, tri a la carte restorana, nekoliko barova uključujući one na plaži i pored bazena, animacija, teretana, aerobik, odbojka u vodi, stoni tenis, bilijar, teniski tereni, sportovi na vodi. 

Sobe: klima uređaj, SAT TV, telefon, kupatilo, fen, mini frižider, balkon ili terasa. 

Usluga: „sve uključeno“-doručak, ručak, večera, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje, izbor više jela).