fbpx

PALOMA OCEANA RESORT Hotel

PALOMA OCEANA RESORT Hotel

Lokacija: Hotel se nalazi na samoj peščanoj plaži, 5 km od centra grada, 8 km od Manavgata i 65 km od aerodroma u Antaliji. Izgradjen 2012. godine.

PALOMA OCEANA RESORT Hotel

Lokacija: Hotel se nalazi na samoj peščanoj plaži, 5 km od centra grada, 8 km od Manavgata i 65 km od aerodroma u Antaliji. Izgradjen 2012. godine. Pipada lancu Paloma hotela čiji se hoteli ističu visokim nivoom usluge i visokim ocenama koje dobijaju od svojih gostiju.

Sadržaj: Glavni restoran, 6 a la carte restorana, 7 barova, 3 bazena od kojih je 1 dečiji sa vodenim toboganima, aqua park (7 tobogana), teniski teren, teren za odbojku na plaži, teren za košarku, stoni tenis, boćanje, pikado, fitness centar, aerobik, step i akvabik, SPA centar “Harmonia” sa 14 vrsta masaža koje rade specijalizovani terapeuti sa dalekog Istoka, saunom, turskim kupatilom, relax sobom. Najmlađim gostima namenjen je stručan tim animatora za decu uzrasta od 4 do 16 godina u okviru mini i junior klubova. Pored klubova u ponudi su mini disko, mini-golf, posebna igraonica, dečije igralište kao i dečiji meni u glavnom restoranu.

Sobe: Ukupno 482 standardne, porodične i de lux sobe, a tu su i 14 luksuzno opremljenih vila. Svaka soba ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, WI-FI (u celom kompleksu besplatan), klima uređaj, sef, mini bar i balkon. Porodične sobe su veće kvadrature i sastoje se iz dve odvojene prostorije.

Usluga: Luxury ultra all inclusive – „sve uključeno“ – doručak, kasni doručak, ručak, večera, noćni obrok, sveže ceđeni sokovi uz doručak, a la carte restorani jednom nedeljno, sladoled tokom ručka i večere, poslastičarnica, kafa, čaj, pecivo, keks, organsko vino koje se služi u a la carte restoranima, sezonska organska hrana koja se služi tokom glavnih obroka u okviru švedskog stola, užine i piće na plaži i pored bazena.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:  Uvozna pića, sladoled (osim tokom ručka i večere), room service, SPA centar, kozmetički salon, masaže, sportovi na vodi, osvetljenje na terenima za tenis, časovi i oprema za tenis, pranje veša, čuvanje dece i frizer.