fbpx

PALAS HOTEL

PALAS HOTEL

Hotel Palas se nalazi na obali mora, u mestu Petrovac, na oko 18 km od centra mesta Budva i oko 35 km od aerodroma Tivat.

PALAS HOTEL


Lokacija

Hotel Palas se nalazi na obali mora, u mestu Petrovac, na oko 18 km od centra mesta Budva i oko 35 km od aerodroma Tivat.

Sadržaj

 Novootvoreni wellness centar, na prostoru od 300 m², nudi široki spektar različitih tretmana. Centar raspolaže sa finskom saunom, turskim kupatilom, slanom sobom, whirpool-om i tuševima doživljaja. Za goste koje vole aktivan odmor na raspolaganju je gym sala (80 m²) sa najsavremenijiom opremom, svlačionicom i tuševima. U ponudi su i različite masaže kao i kozmetički tretmani: relax masaža, sportska masaža, anticelulit, limfna drenaža, shiatsu, refleksologija stopala, kraljevska masaža. Tu je i kozmetički salon u okviru kojeg se mogu zakazati tretmani lica i tela, pedikir, manikir. Ljubiteljima sportske rekreacije na raspolaganju su tereni za mini golf, stoni tenis, poligon za gađanje lukom i strelom, poligon za boćanje. U okviru wellness centra nalazi se otvoreni bazen sa slanom vodom i zatvoreni bazen sa slatkom vodom. Na bazenu gosti hotela mogu koristiti plažni mobilijar i osveženje u okviru Polo bara. Najmlađima je namenjen zatvoreni dečji bazen. Animacija: Najmlađi gosti mogu koristiti savremeno opremljenu dečju igraonicu i igralište u okviru hotela. Za goste u večernjim časovima organizovane su različite tematske zabave.

Sobe

 U svom sastavu ima standardne, porodične sobe kao i apartmane. Sve sobe osim apartmana su dvokrevetne sa balkonom i mogućnošću dodavanja pomoćnog. Jedan broj smeštajnih jedinica je sa pogledom more. Sve sobe opremljene su standardnim hotelskim inventarom: kupatilo sa tušem, fen, mini bar, sef, klima uređaj, kablovska TV, telefon sa direktnim biranjem.

Usluga

 Polupansion (doručak i večera) - samoposluživanje, izbor više jela.

Popusti i doplate

Doplata za sobu pogled more 6 eura po osobi dnevno.
Doplata za ručak 13 eura dnevno
Dečiji krevetac 8 eura dnevno.
Boravišna taksa 1,5 eura dnevno po osobi.
Boravišna taksa i osiguranje za decu uzrasta 12-18 godina iznose 1 euro po osobi dnevno.
Deca do 12 god ne plaćaju boravisnu taksu.
Osiguranje za decu do 12 god iznosi 0,50 eu dnevno.
Visina boravišne takse menja se u skladu sa opštinskim propisima.


PALAS HOTEL