fbpx

ORKA SUNLIFE RESORT AND SPA HOTEL

  • NASLOVNA
  • ORKA SUNLIFE RESORT AND SPA HOTEL

ORKA SUNLIFE RESORT AND SPA HOTEL

hotel Orka Sunlife Resort se nalazi 600 m od mesta Hisaronu, 60 km od aerodroma Dalaman. Izgrađen je na brdu sa prelepim pogledom na Oludeniz. Hotel ima 195 soba i otvoren je u aprilu 2014. godine.

ORKA SUNLIFE RESORT AND SPA HOTEL

Lokacija

hotel Orka Sunlife Resort se nalazi 600 m od mesta Hisaronu, 60 km od aerodroma Dalaman. Izgrađen je na brdu sa prelepim pogledom na Oludeniz. Hotel ima 195 soba i otvoren je u aprilu 2014. godine. Udaljenost od jedne od najlepših plaža Oludeniz je oko 10 min vožnje odnosno oko 3,5 km. Hotel ima šatl bus koji prevozi goste do plaže.

Sadržaj

U svom sastavu hotel poseduje glavni restoran i tri a la cart restorana (turska, kineska i italijanska kuhinja), otvoren bazen sa 5 tobogana, salon lepote, teretanu, frizer, dečiji bazen i klub, sauna, terasa za sunčanje, tursko kupatilo, pozorište na otvorenom, disco bar i teniski teren. Svake večeri se orgizuje animacijski program u pozorištu na otvorenom.

Sobe

Sobe sadrže francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, centralnu klimu, flat TV sa satelitskim kanalima, TWC, mini bar, telefon.

Usluga

Ultra All Inclusive- prema hotelskim pravilima.

ORKA SUNLIFE RESORT AND SPA HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
ORKA SUNLIFE RESORT AND SPA HOTEL