fbpx

OMER PRIME HOLIDAY RESORT HOTEL

OMER PRIME HOLIDAY RESORT HOTEL

Hotel Omer Holiday Resort od centra grada Kušadasija je udaljen 4 km, 30 km od antičkog grada Efes, a 125 km od aerodroma u Bodrumu.godine.

OMER PRIME HOLIDAY RESORT HOTEL

Lokacija

Hotel Omer Holiday Resort od centra grada Kušadasija je udaljen 4 km, 30 km od antičkog grada Efes, a 125 km od aerodroma u Bodrumu. 
 Hotel je u potpunosti renoviran 2023.godine.

Sadržaj

Odmaralište Omer Holiday Resort sadrži i veliki bazen sa toboganima, suncobranima, ležaljkama i jastucima za sunčanje. U restoranima Yelken a–la- carte i Marina restoranu, možete uživati u jelima italijanske i meskičke kuhinje, služi se i riba, sve na bazi švedskog stola. Tu su jos i bar na plaži i bar pored bazena gde gosti hotela mogu uživati u laganim obrocima i pićima, kolačima, tokom čitavog dana. Ottoman Kaffe koji takođe služi pića. 

Sobe

Tipovi soba:


Sve sobe imaju sopstvenu terasu ili balkon, satelitsku TV, telefon, elektronski sef (uz doplazu), klima uredjaj, kupatilo, fen, WiFi. U sobama dominiraju tople pastelne boje. 
112 club standard soba  (19-22m2) - glavna zgrada 
19duplex porodičnih soba,
35 club deluxe porodičnih soba,
58 superior soba (12m2) -  glevna zgrada

Plaža

Sopstvena peščano-šljunkovita plaža. Ležaljke, suncobrani i dušeci su besplatni za goste hotela, dok se peškiri za plažu dobijaju uz depozit.

Usluga

All inclusive -  sve uključeno prema hotelskim pravilima.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:

Tretmani, masaže, sportovi na vodi, sef, sveže ceđeni sokovi, uvozna pića, turska kafa, nargila, sva pića nakon ponoći do 10:00.

OMER PRIME HOLIDAY RESORT HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
OMER PRIME HOLIDAY RESORT HOTEL