fbpx

OBA STAR HOTEL

OBA STAR HOTEL

Ovaj gradski hotel je udaljen 3 km od centra Alanje, u regiji Oba, 100 m od plaže. Od aerodroma je udaljen 125 km. 

OBA STAR HOTEL

Lokacija

Ovaj gradski hotel je udaljen 3 km od centra Alanje, u regiji Oba, 100 m od plaže. Od aerodroma je udaljen 125 km. 

Sadržaj

Glavni restoran, a la carte restoran (doplaćuje se dodatno), bar kraj bazena, otvoreni bazen, dečiji bazen, bazen sa toboganom, SPA centar (fitness, sauna, masaže, tursko kupatilo), animacija, razni sportovi, mini klub za decu od 4 do 12 godina. Wi-fi internet je dostupan u lobiju i u sobama i ne doplaćuje se, unutrašnji bazen, korišćenje tobogana, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, fitnes sala, animacija, mini klub za decu, internet cafe, stolice za bebe, sef u sobi, parking.                                                                                                                                                                                                                                          

Sobe

Hotel raspolaže sa 140 moderno dizajniranih  soba, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, Wi Fi internet, klima uređaj, sef (plaća se), mini bar (voda, mineralna voda, Coca Cola i Fanta na dan dolaska) i balkon. Promo sobe nemaju balkon.   

Plaža

Hotel je udaljen 100 m od Oba plaže. Lezaljke, suncobrani i peškiri su besplatni za goste hotela i na plaži i pored bazena.

Karakteristike

Kompletno je renoviran 2010. godine.    

Usluga

Ultra all inclusive - „sve uključeno” – doručak, kasni doručak, ručak, večera, kasna večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje – izbor više jela).

Popusti i doplate

Usluge i aktivnosti uz doplatu: Uvozna pića, sveže ceđeni sokovi, a la carte restoran, turska kafa, sladoled, alkoholna pića na plaži, mini bar (osim na dan dolaska), sportovi na vodi, usluge lekara, masaža, piling, wellness usluge, room service, telefon, fax, rent-a-bike, frizer, usluga pranja i peglanja veša kao i hemijsko čišćenje, pivo u baru na plaži, užina u baru na plaži.   

OBA STAR HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
OBA STAR HOTEL