fbpx

NORIA RESORT Hotel

NORIA RESORT Hotel

Lokacija: Smešten u centru zaliva Namma Bay, poznat po odličnim rekreativnim sadržajima i usluzi. Od aerodroma je udaljen 14 km.  

NORIA RESORT Hotel

Lokacija: Smešten u centru zaliva Namma Bay, poznat po odličnim rekreativnim sadržajima i usluzi. Od aerodroma je udaljen 14 km. Hotel ima privatnu plažu na svega 400 m od hotela do koje gosti imaju obezbeđen besplatan šatl bus. Priobalje je pokriveno koralima, pa je ulazak u vodu moguć preko pontona.

Lokacija: Hotel ima 168 soba raspoređenih u 5 zgrada i sve imaju kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i  internet.

Hotelski sadržaj: Gostima je na raspolaganju restoran u kome se služe jela internacionalne i nacionalne kuhinje, 3 bara, TV sala, bilijar, internet centar, biblioteka, amfiteatar, butici i prodavnice.

Usluga: HB polupansion uz mogućnost doplate za all inclusiv - sve uklhučeno po pravilima hotela.

Sport i zabava: Hotel ima 2 spoljašnja bazena sa delom za decu, mogućnost raznih sportova kao što su vaterpolo, odbojka, teniski tereni, stoni tenis, sportovi na vodi, ronjenje, skijanje na vodi i surf. Profesionalni tim animatora zabavlja goste tokom celog dana, a za najmlađe hotel nudi dečije igralište i mini klub.