fbpx

NATURA CLUB & SPA Hotel

NATURA CLUB & SPA Hotel

Lokacija: Hotel je smešten na zapadnoj strani Peloponeza, na nadmorskoj visini od 80 m, 700 m od mora, sa prelepim pogledom na zaliv Kyparissia i najdužu plažu na Mediteranu.

NATURA CLUB & SPA Hotel

Lokacija: Hotel je smešten na zapadnoj strani Peloponeza, na nadmorskoj visini od 80 m, 700 m od mora, sa prelepim pogledom na zaliv Kyparissia i najdužu plažu na Mediteranu. Ovo područje sa izuzetnim prirodnim lepotama je zaštićeno i spada u svetsku kulturnu baštinu. Kompleks je izgrađen u brdu i okružen je nepreglednim maslinjacima, a prostire se na 10 hektara površine. Idealan je izbor za one koji žele mir i odmor u netaknutoj prirodi. Od aerodroma u Kalamati udaljen je oko 65 km.

Sadržaj: Glavni restoran, a la carte restoran, bar, snack bar, terasa za sunčanje, bašta, "infinity" bazen, dečiji bazen, igralište ze decu, spa i welness centar (sauna, tursko kupatilo, masaže, jacuzzi) vožnja biciklom (uz doplatu), planinarenje, besplatan wi-fi internet, suvenirnica, minibus prevoz do plaže dva puta dnevno. Peškiri za plažu dobijaju se uz depozit.

Sobe: Svaki studio posedjue kupatilo (tuš/wc), besplatan wi-fi, fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef, malu kuhinju, frižider i balkon. Svi imaju pogled na more.

Usluga: Noćenje s doručkom.