fbpx

NASHIRA RESORT Hotel

NASHIRA RESORT Hotel

Lokacija: Hotel se nalazi u oblasti Sorgun, na samoj peščano-šljunkovitoj plaži, od centra je udaljen 9 km, od Magavata 5 km, a od aerodroma u Antaliji 60 km. Renoviran je 2012.000 m2.

NASHIRA RESORT Hotel

Lokacija: Hotel se nalazi u oblasti Sorgun, na samoj peščano-šljunkovitoj plaži, od centra je udaljen 9 km, od Magavata 5 km, a od aerodroma u Antaliji 60 km. Renoviran je 2012. godine i zauzima površinu od 120.000 m2.

Sadržaj: Glavni restoran, 4 a la carte restorana (plaćaju se 5 evra po osobi), snack bar, 3 bazena od kojih je jedan dečiji, aqua park, Wi-Fi, pikado, stoni tenis, teren za odbojku na plaži i teniski teren, SPA centar sa saunom, turskim kupatilom i pojedinim masažama, igralište, mini-klub za decu od 4 do 12 godina kao i tinejdžere od 13 do 16 godina, dečiji meni, bioskop za decu, mini-disko, igraonica, animacija. Ležaljke, peškiri i suncobrani na plaži su besplatni.

Sobe: Hotel ima 493 sobe standardnog i porodičnog tipa. Standardne sobe su površine 30 m2, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, klima uređaj, mini-bar, sef (plaća se) i balkon. Porodične sobe su veće kvadrature i mogu biti ili jedna velika prostorija ili dupleks.

Usluga: Ultra all inclusive – “sve uključeno” – doručak, ručak, užine, večera, noćni obrok, sladoled u mini klubu, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim pravilima (samoposluživanje – izbor više jela).

Usluge i aktivnosti uz doplatu: Uvozna pića, sva flaširana pića, šampanjac, a la carte restorani drugi put u toku boravka, spa, masaža, teniska oprema, časovi i osvetljenje terena, pakovani sladoled, ceđeni sokovi, kuglanje, bilijar, stoni fudbal, škola ronjenja, sportovi na vodi, frizer, servis za pranje rublja, igraonica, internet, telefon, prodavnice.