fbpx

NANA GOLDEN BEACH HOTEL

NANA GOLDEN BEACH HOTEL

 Smešten direktno na plaži, između Hersonisosa koji je udaljen 1.5 km, Stalisa 1 km i Malie 5 km. Od aerodroma u Heraklionu udaljen je 25 km.

NANA GOLDEN BEACH HOTEL

Lokacija

 Smešten direktno na plaži, između Hersonisosa koji je udaljen 1.5 km, Stalisa 1 km i Malie 5 km. Zbog svoje pozicije ovaj hotel predstavlja odličnu polaznu tačku za obilazak gradova koji se nalaze u okolini kao i njihovih znamenitosti. Od aerodroma u Heraklionu udaljen je 25 km.

Sadržaj

Glavni restoran "Athina", a la carte restorani (italijanski, azijski restoran), 3 bara, 4 snack bara, Wi-Fi internet (uz doplatu), 7 bazena, od kojih je jedan relax bazen sa đakuzijem za odrasle (16+), dečiji bazen zabave, vodeni park, veliko igralište i mini disco za najmlađe, jutarnje i popodnevne animacije i takmičenja, kao i igre i različite aktivnosti na plaži, večernji show. Gostima hotela je takođe na raspolaganju spa centar, hamam, sauna, fitness centar, frizerski salon, manikir, pedikir, mini market, 2 teniska terena, 2 terena za odbojku na plaži, mini fubbal i košarka, vaterpolo, bilijar, stoni tenis, pikado, sportovi na vodi, parking. 

Sobe

 Raspolaže sa ukupno 500 soba, a svaka ima kupatilo (WC/tuš ili kadu), fen, individualni klima uređaj, telefon, SAT TV sa muzičkim kanalima, Wi-Fi internet (uz doplatu), sef (uz doplatu), balkon.

Usluga

 All inclusive.                                                                                                                      

NANA GOLDEN BEACH HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
NANA GOLDEN BEACH HOTEL