fbpx

MOVENPICK JUMEIRAH LAKES TOWERS HOTEL

  • NASLOVNA
  • MOVENPICK JUMEIRAH LAKES TOWERS HOTEL

MOVENPICK JUMEIRAH LAKES TOWERS HOTEL

Hotel se nalazi u poslovnom i komercijalnom centru grada, Dubai - Jumeirah Lakes Towers, na svega 700 metara od stanice metroa Jumeirah Lakes Towers.

MOVENPICK JUMEIRAH LAKES TOWERS HOTEL

Lokacija

Hotel se nalazi u poslovnom i komercijalnom centru grada, Dubai - Jumeirah Lakes Towers, na svega 700 metara od stanice metroa Jumeirah Lakes Towers. Tržni centri Ibn Battuta i Dubai Marina smešteni su na po 5,5 km. Udaljen je i 12 km od čuvenog ostrva Palm Džumeira.

Sobe

Objekat Mövenpick Hotel Jumeirah Lakes Towers nudi moderne sobe sa besplatnim WiFi internetom. Sve smeštajne jedinice sadrže flat-screen TV, pribor za pripremu čaja i kafe i prostrano kupatilo sa kombinovanom kadom i tušem sa efektom kiše.

Plaža

Gostima je obezbeđen besplatan pristup ekskluzivnoj plaži, klubu na plaži RIVA. Ovo luksuzno i spokojno utočište nalazi se na Palm Džumeiri, na 8,7 km od objekta Mövenpick Hotel Jumeirah Lakes Towers. Besplatna usluga organizovanog prevoza svakodnevno transportuje goste do kluba RIVA.

Hrana i piće

U okviru hotela smešteno je nekoliko restorana, uključujući i Urban Bar and Kitchen. Gosti mogu da uživaju u ambijentu kuhinje otvorenog tipa u restoranu Nosh, gde se održavaju tematske večeri sa hranom na bazi švedskog stola i sa à la carte menija. 

Ostali sadržaji

Za sve goste na raspolaganju je potpuno opremljena teretana, bazen na otvorenom i spa centar.

Napomena

Boravišna taksa u hotelu - TOURISM DIRHAM plaćanje na recepciji,prilikom check in-a ili prilikom check out-a: Hoteli 5*- 20 AED (oko 4 EUR) po sobi po noći po svakoj spavaćoj sobi u okviru iste smeštajne jedinice; Hoteli 4*- 15 AED (oko 3 EUR) po sobi po noći po svakoj spavaćoj sobi u okviru iste smeštajne jedinice; Hoteli 3* - 10 AED (oko 2 EUR) po sobi po noći po svakoj spavaćoj sobi u okviru iste smeštajne jedinice;

MOVENPICK JUMEIRAH LAKES TOWERS HOTEL