fbpx

MIRACLE RESORT HOTEL

MIRACLE RESORT HOTEL

Ovaj luksuzni hotel prostire se na 135.000 m2. Smešten je na samoj plaži dužine 150 m i širine 60 m, a poseduje i mol za sunčanje površine 396 m2.

MIRACLE RESORT HOTEL

Lokacija

Ovaj luksuzni hotel prostire se na 135.000 m2. Smešten je na samoj plaži dužine 150 m i širine 60 m, a poseduje i mol za sunčanje površine 396 m2. Od centra Antalije je udaljen 11 km, a od aerodroma 15 km.

Sadržaj

Hptel sadrži: glavni restoran, 5 a la carte restorana, 6 barova uključujući i "Bridge Bar" koji se nalazi u mostiću koji spaja 2 krila hotela i pruža predivan pogled na obalu), unutrašnji i spoljašnji kompleks bazena, ukupno 5 vodenih tobogana za decu i odrasle, SPA centar (sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, sobe za masažu i ponuda od 15 vrsta masaža - od klasičnih do terapeutskih i dalekoistočnih masaža), 4 teniska terena, teren za košarku, teren za odbojku na plaži, mini fudbal, mini golf, pikado, bioskop, stoni tenis, aerobik, zumba, joga, fitness centar. U zavisnosti od uzrasta deci je organizovana animaciju u sklopu 3 dečija kluba (mini, midi i teenage - od 4 do 16 godina). Ležaljke, peškiri (dobijaju se uz karticu) i suncobrani na plaži su besplatni. Wi-Fi je besplatan u celom hotelu, uključujući i sobe).

Smeštaj

Hotel ukupno ima 692 sobe.  Standardne sobe su površine 28-34 m2, a 70% soba ima pogled na more. Svaka soba poseduje: kupatilo, fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, mini bar (dnevno se puni), sef i balkon.

Plaža

Privatna peščana plaža. Upotreba ležaljki i suncobrana je besplatna za goste hotela, dok se peškiri dobijaju uz depozit.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2005. godine, a poslednji put renoviran 2016. godine.

Usluga

Ultra all inclusive – „sve uključeno“ – prema  hotelskim pravilima (samoposluživanje – izbor više jela).

Popusti i doplate

Usluge i aktivnosti uz doplatu: neka uvozna i premium pića, "Bridge Bar",ceđeni sokovi, a la carte restorani uz rezervaciju (deci do 6 godina nije dozvoljen ulaz), room service, sportovi na vodi, tenis u noćnim terminima i teniska oprema, fudbal, stoni fudbal, spa & wellness centar, masaža, frizer, servis za pranje rublja, igraonica, internet u sobama, telefon, prodavnice.

MIRACLE RESORT HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
MIRACLE RESORT HOTEL