fbpx

MIO BIANCO RESORT HOTEL

MIO BIANCO RESORT HOTEL

Lokacija: Nalazi se u mestu Turgutreis, na lepom delu obale, na samo 40 m udaljen od plaže. Plaža je peskovita sa najsitnijim kamenčićima. Za goste hotela ležaljke i suncobrani su besplatni.

MIO BIANCO RESORT HOTEL

Lokacija: Nalazi se u mestu Turgutreis, na lepom delu obale, na samo 40 m udaljen od plaže. Plaža je peskovita sa najsitnijim kamenčićima. Na plaži se nalazi beach bar, zatim platforma sa ležaljkama i suncobranima. Za goste hotela ležaljke i suncobrani su besplatni. Od Turgutreisa je udaljen 8 km, od Bodruma 24 km, a od aerodroma 55 km. Hotel je u potpunosti renoviran 2015.godine.

Sadržaj: Restoran, 2 a la carte restorana, Mare Snack bar, 2 bara, 2 bazena, tobogani za odrasle i decu, dečije igralište, mini klub, zatvoreni bazen, fitnes, sauna, tursko kupatilo, masaža, frizer, stoni tenis, pikado, animacija, sportovi na vodi, odbojka na plaži, košarka, mini market, jednom nedeljno turko veče, WiFi internet u lobiju.

Sobe: Kompleks raspolaže sa ukupno 180 soba.

Sve sobe poseduju: individualni klima uređaj, TV, telefon, balkon ili terasa (ili francuski balkon), fen za sušenje kose, mini-bar (besplatna voda, dopunjava se svakodnevno), WiFi internet (plaća se), sef (plaća se).

Usluga: All inclusive plus (lokalni alkoholni i bezalkoholni napici 24h u "Mare Snack Baru".