fbpx

MILLENNIUM PLACE BARSHA HEIGHTS HOTEL

  • NASLOVNA
  • MILLENNIUM PLACE BARSHA HEIGHTS HOTEL

MILLENNIUM PLACE BARSHA HEIGHTS HOTEL

Hotel se nalazi na 5,6 km od Montgomerija u Dubaiju, 2,5 km od plaže Mina Sejahi, a od plaže Sufuh 2,7km. Najbliži je Međunarodni aerodrom Dubai koji je udaljen 29km od smeštaja. 

MILLENNIUM PLACE BARSHA HEIGHTS HOTEL


Lokacija

Hotel se nalazi na 5,6 km od Montgomerija u Dubaiju, 2,5 km od plaže Mina Sejahi, a od plaže Sufuh 2,7km. Najbliži je Međunarodni aerodrom Dubai koji je udaljen 29km od smeštaja. Mall of the Emirates udaljen je 6,3 km, dok je The Walk, JBR udaljen 7,1 km.

 

Sobe

Hotel će gostima pružiti klimatizovane sobe sa radnim stolom, kuvalom za vodu, mini barom, sefom, TV-om ravnog ekrana i sopstvenom kupatilom sa tušem.

Opšti podaci

Od sadržaja nudi restoran, 4 bazena, fitnes centar, besplatan wi-fi intenet u svim prostorijama, recepciju koja radi non stop, room servis, menjačnicu, besplatan parking. Među sadržajima ovog objekta su i dečiji klub i usluga konsijerža, fitnes centar i terasa. 

Hrana i piće

Doručak je na bazi švedskog stola.

Napomena

Boravišna taksa u hotelu - TOURISM DIRHAM plaćanje na recepciji,prilikom check in-a ili prilikom check out-a: Hoteli 5*- 20 AED (oko 4 EUR) po sobi po noći po svakoj spavaćoj sobi u okviru iste smeštajne jedinice; Hoteli 4*- 15 AED (oko 3 EUR) po sobi po noći po svakoj spavaćoj sobi u okviru iste smeštajne jedinice; Hoteli 3* - 10 AED (oko 2 EUR) po sobi po noći po svakoj spavaćoj sobi u okviru iste smeštajne jedinice;

MILLENNIUM PLACE BARSHA HEIGHTS HOTEL