fbpx

MERYAN Hotel

MERYAN Hotel

Lokacija: U turističkoj zoni Alara, 35 km od Alanje, 90 km od aerodroma u Antaliji. Kompleks je smešten u bujnom zelenilu i odličan je izbor kako za porodice, tako i za individualne putnike.

MERYAN Hotel

Lokacija: U turističkoj zoni Alara, 35 km od Alanje, 90 km od aerodroma u Antaliji. Hotel se nalazi na sopstvenoj, 100 m dugačkoj plaži koja je nosilac plave zastave zbog kvaliteta i čistoće vode. Kompleks je smešten u bujnom zelenilu i odličan je izbor kako za porodice, tako i za individualne putnike. Kompletno je renoviran 2010. godine.

Sadržaj: Glavni restoran, snack restoran, 5 barova od kojih je lobby bar otvoren 24h, 2 otvorena bazena, 3 tobogana, 1 zatvoren bazen, 2 dečija bazena, igralište, mini klub za decu, tursko kupatilo, sauna, SPA centar. Ljubiteljima sportskih aktivnosti hotel nudi fitness centar, bilijar, stoni tenis, tenis, odbojku na plaži i sportove na vodi.

Sobe: Hotel ima ukupno 337 soba i svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef (doplata), mini bar i balkon.

Usluga: All inclusive 24 h - „sve uključeno” – doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje – izbor više jela), dečiji meni, topli napici, kafa, kolači i čaj od 10.00 do 18.00h, sladoled u određeno vreme, peškiri, ležaljke i suncobrani za plažu, Wi-Fi internet u lobiju i u sobama.

Usluge i aktivnosti uz doplatu: Sva uvozna pića, sokovi od sveže ceđenog voća, sportovi na vodi za koje je potrebno gorivo, bilijar, usluge lekara, masaze, pranje i peglanja veša, room service, sef, internet caffe.